Citroen C3: Gesproken commando's "Tekstberichten"

Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, behalve als er een telefoongesprek bezig is.

Als er geen Bluetooth-verbinding is met een telefoon, wordt de melding "Koppel alstublieft eerst een telefoon" uitgesproken, waarna de sessie van gesproken commando's wordt afgebroken.

"Gesproken commando's"   Aanwijzingen
Stuur SMS naar <...> Om uw berichten af te luisteren, kunt u bijvoorbeeld zeggen "lees nieuwste SMS".

Als u een SMS wilt versturen, staan er ook een aantal standaard berichten ter beschikking.

Gebruik dan de naam van het standaard bericht en zeg bijvoorbeeld "verstuur standaard SMS naar Jan Jansen, ik kom te laat".

Zie het telefoonmenu voor de beschikbare standaard berichten.

Zeg "bel" of "verstuur standaard SMS naar" en dan een regelnummer.

Om door een lijst op het scherm te navigeren, zegt u "ga naar begin", "ga naar einde", "volgende pagina" of "vorige pagina".

Om uw selectie ongedaan te maken, zegt u "terug".

En om de huidige actie te annuleren en opnieuw te beginnen, zegt u "annuleren".

Lees nieuwste bericht *

Het systeem verstuurt uitsluitend vooraf opgenomen "snelberichten".

* Deze functie is uitsluitend beschikbaar als de aan het systeem gekoppelde telefoon de overdracht van het telefoonboek en de laatste gesprekken ondersteunt en deze overdracht heeft plaatsgevonden.

  Gesproken commando's "Telefoon"

  Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, behalv ...

  Navigatie

  Afhankelijk van de uitvoering ...

  Zie ook:

  Peugeot 208. Display instrumentenpaneel
  Druk herhaaldelijk op de toets op het uiteinde van de ruitenwisserschakelaar om de verschillende gegevens weer te geven. Weergave van Traject 1: de gemiddelde snelheid, he ...

  Citroen C3. Automatisch opnieuw verbinding maken
  Wanneer u terugkomt in uw auto met de telefoon waarmee het laatst verbinding is gemaakt, wordt deze automatisch herkend en wordt er binnen ongeveer 30 seconden na het aanzetten van het contact au ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023