Citroen C3: Gesproken commando's "Tekstberichten"

Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, behalve als er een telefoongesprek bezig is.

Als er geen Bluetooth-verbinding is met een telefoon, wordt de melding "Koppel alstublieft eerst een telefoon" uitgesproken, waarna de sessie van gesproken commando's wordt afgebroken.

"Gesproken commando's"   Aanwijzingen
Stuur SMS naar <...> Om uw berichten af te luisteren, kunt u bijvoorbeeld zeggen "lees nieuwste SMS".

Als u een SMS wilt versturen, staan er ook een aantal standaard berichten ter beschikking.

Gebruik dan de naam van het standaard bericht en zeg bijvoorbeeld "verstuur standaard SMS naar Jan Jansen, ik kom te laat".

Zie het telefoonmenu voor de beschikbare standaard berichten.

Zeg "bel" of "verstuur standaard SMS naar" en dan een regelnummer.

Om door een lijst op het scherm te navigeren, zegt u "ga naar begin", "ga naar einde", "volgende pagina" of "vorige pagina".

Om uw selectie ongedaan te maken, zegt u "terug".

En om de huidige actie te annuleren en opnieuw te beginnen, zegt u "annuleren".

Lees nieuwste bericht *

Het systeem verstuurt uitsluitend vooraf opgenomen "snelberichten".

* Deze functie is uitsluitend beschikbaar als de aan het systeem gekoppelde telefoon de overdracht van het telefoonboek en de laatste gesprekken ondersteunt en deze overdracht heeft plaatsgevonden.

  Gesproken commando's "Telefoon"

  Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, behalv ...

  Navigatie

  Afhankelijk van de uitvoering ...

  Zie ook:

  Citroen C3. Koelvloeistoftemperatuurmeter
  Bij draaiende motor: in zone A, de temperatuur is in orde, in zone B, de temperatuur is te hoog. Dit waarschuwingslampje en het waarschuwingslampje STOP gaan branden op het instrumentenp ...

  Seat Ibiza. Overzicht instrumentenpaneel
  Afb. 125 Instrumentenpaneel, in het dashboard. De plaats van de instrumenten hangt af van de model- en motoruitvoering. Toerenteller (van de draaiende motor, in honderd omwentelingen per m ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024