Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024): Radio

VRAAG

ANTWOORD

OPLOSSING

De ontvangstkwaliteit van de beluisterde radiozender neemt geleidelijk af of de voorkeuzezenders kunnen niet worden ontvangen (geen geluid, 87,5 Mhz wordt weergegeven...). De auto bevindt zich te ver van de zender van het beluisterde radiostation of er bevindt zich geen zender in het gebied waarin de auto zich bevindt. Activeer de functie "RDS" via de bovenste balk om het systeem te laten controleren of er een sterkere zender in het gebied aanwezig is.
De omgeving waarin u rijdt (bergen, hoge gebouwen, bruggen, tunnels enz.) kan leiden tot een slechte ontvangst, ook als de RDSfunctie is ingeschakeld. Dit is een normaal verschijnsel en heeft niets te maken met een storing in de radio.
De antenne is niet aanwezig of beschadigd (bijvoorbeeld in een wasstraat of een parkeergarage). Laat de antenne controleren door het netwerk van het merk.
Ik kan sommige opgeslagen zenders uit de lijst niet ontvangen. De zender wordt niet meer ontvangen of de naam van de zender in de lijst is veranderd. Druk op de ronde pijl in het tabblad "Lijst" van de pagina "Radio".
De naam van de zender verandert. Sommige zenders sturen in plaats van een naam andere informatie mee (titel van het actuele nummer enz.).

Het systeem beschouwt deze informatie als de naam van de zender.

    Veelgestelde vragen

    In de volgende tabel vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over uw radio. ...

    Media

    VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Het afspelen van de muziek op mijn USB-stick begint pas na lang wachten (ongeveer 2 tot 3 minuten). Door bepaalde bestanden die s ...

    Zie ook:

    Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024). Stoelen handmatig verstellen
    Afb. 14 Voorstoelen: handmatig verstellen van de stoel. Vooruit/achteruit: trek aan de hendel en verschuif de stoel. Omhoog/omlaag: trek de hendel omhoog of duw deze omlaag. Rugleunin ...

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Algemeen
    12V-loodaccu Accu's bevatten giftige stoffen zoals zwavelzuur en lood. Ze moeten worden verwerkt conform de regelgeving en mogen in geen geval met het huishoudelijke afval worden weggegooid. ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024