Citroen C3: Storing

Het knipperen van de streepjes wijst op een storing in de snelheidsregelaar. Laat het systeem controleren door het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

Gebruik de snelheidsregelaar uitsluitend als u gedurende een zekere tijd met een constante snelheid en met een veilige afstand tot uw voorligger kunt rijden.

Gebruik de snelheidsregelaar niet in de stad, bij druk verkeer, op bochtige of steile wegen, op gladde of ondergelopen wegen of bij slecht zicht (zware regenval, mist, sneeuw enz.).

De ingestelde snelheid kan in sommige gevallen niet worden aangehouden of zelfs niet worden bereikt: bij het trekken van een aanhanger, als de auto zwaar beladen is, op een steile helling enz.

Het gebruik van matten die niet door CITROËN zijn goedgekeurd kan de werking van de snelheidsregelaar hinderen.

Om te voorkomen dat de pedalen blijven hangen:

 • controleer of de mat goed op zijn plaats ligt,
 • leg nooit meerdere matten op elkaar.

  Tijdelijk overschrijden van de ingestelde snelheid

  Indien noodzakelijk (inhaalmanoeuvre enz.) kan de ingestelde snelheid worden overschreden door het gaspedaal in te trappen. De snelheidsregelaar wordt tijdelijk uitgeschakeld en de weergegeven i ...

  Driver Attention Alert

  Het is raadzaam om een pauze te nemen wanneer u zich moe voelt. Pauzeer in elk geval elke twee uur. ...

  Zie ook:

  Peugeot 208. Bandenspanningscontrolesysteem
  Dit systeem controleert automatisch de bandenspanning tijdens het rijden. Het systeem bewaakt de spanning van de vier banden zodra de auto begint te rijden. Het systeem vergelijkt de signalen ...

  Citroen C3. Navigatie
  Afhankelijk van de uitvoering ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023