Citroen C3: Supervergrendeling

De supervergrendeling blokkeert het van binnenuit openen van de portieren.

Als de supervergrendeling is ingeschakeld, is ook de knop van de centrale vergrendeling op het dashboard buiten werking.

Schakel daarom nooit de supervergrendeling in als er zich iemand in de auto bevindt.

Supervergrendeling

 • Druk, als de elektronische sleutel zich in de detectiezone A bevindt, met een vinger op de portiergreep (bij de merktekens) van een van de voorportieren om de auto te vergrendelen.
 • Druk binnen vijf seconden nogmaals op de voorportiergreep om de supervergrendeling in te schakelen.

Sleutels, afstandsbediening, elektronische sleutel verloren

Ga met het kentekenbewijs van de auto, uw legitimatiebewijs en indien mogelijk de sticker met de sleutelcode naar het CITROËN-netwerk.

Het CITROËN-netwerk kan de speciale code van de sleutel en de transponder opzoeken en een nieuwe sleutel bestellen.

Afstandsbediening

De radiografische afstandsbediening is een systeem met een groot bereik. Het is raadzaam om niet met de knop van de afstandsbediening te spelen om te voorkomen dat de portieren per ongeluk ontgrendeld worden.

Druk nooit op de knoppen van uw afstandsbediening buiten het bereik en het zicht van uw auto. De afstandsbediening kan dan onbruikbaar worden en moet in dat geval opnieuw worden gesynchroniseerd.

De afstandsbediening kan niet functioneren als de sleutel in het contactslot zit, zelfs als het contact uitstaat.

Vergrendelen van de auto

Het rijden met vergrendelde portieren kan in geval van nood de toegang tot het interieur belemmeren.

Neem uit veiligheidsoverwegingen (kinderen in de auto) de sleutel met afstandsbediening of de elektronische sleutel mee als u de auto verlaat, zelfs al is dit voor korte duur.

Elektrische storingen

De elektronische sleutel van het Keyless entry and start-systeem werkt in sommige gevallen niet correct in de nabijheid van elektronische apparatuur: telefoon, laptop, sterke magnetische velden, ...

Diefstalbeveiliging

Breng geen wijzigingen aan in de elektronische startblokkering; dit kan tot storingen leiden.

Vergeet bij uitvoeringen met contactslot niet om de sleutel te verwijderen en aan het stuurwiel te draaien om het stuurslot te activeren.

Bij het aanschaffen van een gebruikte auto

Laat uw sleutels door het CITROËN-netwerk in het elektronische geheugen van de auto opslaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat de in uw bezit zijnde sleutels de enige zijn waarmee de auto kan worden gestart.

Gooi de lege batterijen van de afstandsbediening niet weg: ze bevatten metalen die schadelijk zijn voor het milieu.

Lever lege batterijen in bij een speciaal verzamelpunt.

  Normale vergrendeling

  Druk, terwijl de elektronische sleutel zich in de detectiezone A bevindt, met een vinger op een van de voorportiergrepen (bij de merktekens) om de auto te vergrendelen. De auto kan niet wo ...

  Noodprocedures

  ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Bediening LCD-display
  (indien van toepassing) De instellingen van het LCD-display kunnen worden gewijzigd met de bedieningstoetsen.   : Toets MODE voor het selecteren van modi , : VERPLAATS d ...

  Citroen C3. Stuurkolomschakelaars - Type 2
  Toegang tot het hoofdmenu. Verhogen van het geluidsvolume. Geluidsweergave onderbreken/weer inschakelen. Verlagen van het geluidsvolume. Als de telefoon niet wordt gebruikt: Kort indrukken: ve ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024