Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024): Follow me home-verlichting

Automatisch Als de functie "automatische verlichting" is geactiveerd (lichtschakelaar in de stand AUTO), gaat bij een geringe lichtsterkte van de omgeving na het afzetten van het contact het dimlicht branden.

U kunt de functie in- en uitschakelen en de tijdsduur van de follow me home-verlichting instellen via het configuratiemenu van de auto.

Handmatig

Handmatig

Deze functie zorgt ervoor dat na het afzetten van het contact de dimlichten nog even blijven branden om het uitstappen in het donker te vergemakkelijken.

Inschakelen

 • Geef bij afgezet contact een "lichtsignaal" met de lichtschakelaar.
 • Geef nogmaals een "lichtsignaal" om de functie uit te schakelen.

Uitschakelen Na het vergrendelen van de auto wordt de handbediende follow me home-verlichting na een bepaalde tijd automatisch uitgeschakeld.

Automatische instapverlichting buitenzijde

Als de functie "automatische verlichting" is geactiveerd, gaan bij een geringe lichtsterkte van de omgeving na het ontgrendelen van de auto de parkeerlichten en het dimlicht branden.

Het in- en uitschakelen en de duur van het branden van de instapverlichting kunnen worden ingesteld via het configuratiemenu van de auto.

  Parkeerlichten

  De zijkant van de auto wordt gemarkeerd door het inschakelen van de parkeerlichten aan de kant van het verkeer. Volgens uitvoering: duw de lichtschakelaar binnen één minuut n ...

  Koplampen in hoogte verstellen

  Verstel de koplampen afhankelijk van de belading van uw auto om verblinding van medeweggebruikers te voorkomen. 0. Alleen bestuurder of bestuurder + voorpassagier. -. Bestuurder + voorpa ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Goed rijgedraj
  Laat de auto nooit in zijn vrij een helling af rijden. Dit is bijzonder gevaarlijk. Houd het rempedaal niet langdurig achter elkaar ingetrapt. Hierdoor kunnen de remmen en aanverwante o ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Koelbox
  (indien van toepassing) U kunt drankblikjes of andere items in het handschoenkastje koel bewaren. 1. Schakel de airconditioning in. 2. Draai de bedieningsknop (1) van de uitstroomopening ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024