Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024): Noodoproep met lokalisatiefunctie

Druk in geval van nood langer dan 2 seconden op deze toets.

Het knipperen van het groene LED-lampje en een gesproken bericht bevestigen dat de oproep naar de helpdesk van "Noodoproep met lokalisatiefunctie" is verstuurd*.

Door deze toets meteen opnieuw in te drukken, wordt de oproep geannuleerd.

Het groene LED-lampje dooft.

Het groene LED-lampje blijft branden (zonder te knipperen) wanneer de verbinding tot stand is gebracht.

Aan het einde van het gesprek gaat het lampje uit.

Oproep naar Urgence met lokalisering lokaliseert onmiddellijk uw auto, neemt in uw landstaal** contact met u op en roept indien nodig de hulp in van de bevoegde hulpdiensten**. In landen waar de alarmcentrale niet operationeel is of wanneer de lokalisatie uitdrukkelijk is geweigerd, wordt de oproep meteen doorgestuurd naar de hulpdiensten (112), zonder lokalisatie.

Wanneer de elektronische eenheid airbags een botsing heeft gedetecteerd, wordt onafhankelijk van het eventueel afgaan van de airbags, automatisch een noodoproep gedaan.

Indien u gebruikmaakt van de dienst Citroën Connect Box met SOS-pakket en pechhulpservice, beschikt u over aanvullende diensten via uw persoonlijke pagina MyCITROËN op de internetsite voor uw land.

* Afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden, die u bij uw verkooppunt kunt opvragen, en de technische beperkingen van het systeem.
** Afhankelijk van de geografische dekking van "Oproep naar Urgence met lokalisering", "Oproep naar Assistance met lokalisering" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem beschikbaar is en de lijst van beschikbare telematicadiensten kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op www.citroen.nl bekijken.

Werking van het systeem

Bij het aanzetten van het contact gaat het groene lampje 3 seconden branden. Dit duidt op een goede werking van het systeem.

Het knipperen en vervolgens doven van het oranje lampje duidt op een storing in het systeem.

Als het oranje lampje blijft branden, moet de noodbatterij worden vervangen.

In beide gevallen kan er mogelijk geen noodoproep of pechhulpoproep worden verstuurd.

Raadpleeg zo snel mogelijk een erkend reparateur.

Bij een storing in het systeem kan er wel met de auto worden gereden.

  Noodoproep of Pechhulp

  ...

  Pechhulp met lokalisatiefunctie

  Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto. Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**. Door deze toets meteen opnieuw in ...

  Zie ook:

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Beheer van de verbindingen
  De verbinding van de telefoon is automatisch geschikt voor de profielen handsfree set en streaming audio. De mogelijkheid van het systeem om één profiel te koppelen hangt af van de ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Easy Connect
  Instellingen in het CAR-menu Afb. 45 Easy Connect: Hoofdmenu. Afb. 46 Easy Connect: Menu WAGEN Het aantal beschikbare menu's en de benaming van de verschillende opties voor de menu's hang ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024