Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024): Radio

VRAAG

ANTWOORD

OPLOSSING

De ontvangstkwaliteit van de beluisterde radiozender neemt geleidelijk af of de voorkeuzezenders kunnen niet worden ontvangen (geen geluid, 87,5 Mhz wordt weergegeven...). De auto bevindt zich te ver van de zender van het beluisterde radiostation of er bevindt zich geen zender in het gebied waarin de auto zich bevindt. Activeer de functie "RDS" via de bovenste balk om het systeem te laten controleren of er een sterkere zender in het gebied aanwezig is.
De omgeving waarin u rijdt (bergen, hoge gebouwen, bruggen, tunnels enz.) kan leiden tot een slechte ontvangst, ook als de RDSfunctie is ingeschakeld. Dit is een normaal verschijnsel en heeft niets te maken met een storing in de radio.
De antenne is niet aanwezig of beschadigd (bijvoorbeeld in een wasstraat of een parkeergarage). Laat de antenne controleren door het netwerk van het merk.
Ik kan sommige opgeslagen zenders uit de lijst niet ontvangen. De zender wordt niet meer ontvangen of de naam van de zender in de lijst is veranderd. Druk op de ronde pijl in het tabblad "Lijst" van de pagina "Radio".
De naam van de zender verandert. Sommige zenders sturen in plaats van een naam andere informatie mee (titel van het actuele nummer enz.).

Het systeem beschouwt deze informatie als de naam van de zender.

  Veelgestelde vragen

  In de volgende tabel vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over uw radio. ...

  Media

  VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Het afspelen van de muziek op mijn USB-stick begint pas na lang wachten (ongeveer 2 tot 3 minuten). Door bepaalde bestanden die s ...

  Zie ook:

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Verlichting vóór
  Uitvoering met halogeenlampen Dagrijverlichting / parkeerlicht (W21/5W). Richtingaanwijzers (PY21W). Dimlicht (H7). Grootlicht (H7). Mistlampen (PSX24W). Onder bepaalde weersomstand ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Parkeerrem
  Parkeerrem controleren Controleer de slag van de parkeerrem door het aantal klikken te tellen wanneer de hendel volledig wordt aangetrokken. De parkeerrem alleen moet de auto veilig op een vr ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024