Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020): Informatie - Het Gebruik Van Een iPod

  • iPod is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.
  • Om de iPod te kunnen gebruiken terwijl II de toetsen bedient, moet u een speciale iPod kabel gebruiken.

    (de kabel die bij de iPod /iPhone is geleverd).

  • Als de iPod op de auto wordt aangesloten terwijl het apparaat muziek afspeelt, kan er direct na het aansluiten gedurende ongeveer 1-2 seconden een hoge toon klinken.

    Sluit de iPod indien mogelijk op de auto aan zonder dat er op het apparaat muziek wordt afgespeeld.

  • Als de iPod met de iPod -kabel is aangesloten met het contact in de stand ACC AAN, wordt de iPod via het audiosysteem van de auto opgeladen.
  • Wanneer u de iPod aansluit met de iPod-kabel, moet u ervoor zorgen dat u de kabel goed aansluit om communicatiestoringen te voorkomen.
  • Wanneer de EQ-functies van een extern apparaat, zoals een iPod, en het audiosysteem beide actief zijn, kunnen de EQ-effecten elkaar overlappen en leiden tot een mindere geluidskwaliteit en vervorming.

    Schakel de EQ-functie indien mogelijk in het externe apparaat uit als u het apparaat op het audiosysteem aansluit.

  • Er kan sprake zijn van ruis wanneer er een iPod of AUX-apparaat wordt aangesloten. Wanneer dergelijke apparaten niet worden gebruikt, koppelt u het apparaat los en bergt u het op.
  • Wanneer de iPod of het AUX-apparaat is aangesloten op de aansluiting voor de voeding, kan er ruis optreden als er muziek van het externe apparaat wordt afgespeeld.

    Koppel in dergelijke gevallen voor gebruik van het apparaat de voeding los.

  • Afhankelijk van de eigenschappen van uw iPod /iPhone, kan er audio worden overgeslagen of onjuist worden afgespeeld.
  • Wanneer uw iPhone zowel via de Bluetooth Wireless Technology als via USB is verbonden, is het mogelijk dat de muziek niet goed wordt afgespeeld. Selecteer op uw iPhone de Dock-stekker of de Bluetooth Wireless Technology om de audiouitgang (bron) te wijzigen.
  • De iPod -modus kan niet worden gebruikt wanneer de iPod niet kan worden herkend omdat er versies worden afgespeeld die de communicatieprotocollen niet ondersteunen.
  • De iPod Nano van de 5e generatie wordt mogelijk niet herkend als de batterij bijna leeg is. Laad de iPod voor gebruik op.
  • De volgorde van zoek- en afspeelopdrachten op de iPod kunnen verschillen van de volgorde op het audiosysteem.
  • Als de iPod- niet goed functioneert door een fout in de iPod, reset u de iPod en probeert u het opnieuw.

    (Raadpleeg de handleiding van de iPod voor meer informatie)

  • Sommige iPods kunnen mogelijk niet worden gesynchroniseerd niet het systeem, afhankelijk van de iPod-versie. Als de media wordt verwijderd voordat de media wordt herkend, kan het systeem de modus die als laatste is gebruikt, mogelijk niet herstellen. (Het opladen van de iPad wordt niet ondersteund.)

    Informatie - USB's Gebruiken

    Sluit het USB-apparaat aan nadat u de motor hebt gestart. Het USBapparaat kan beschadigd raken als het apparaat al is aangesloten wanneer het contact wordt ingeschakeld. Het USB-apparaa ...

    Informatie - Aansluiting Gebruiken

    Als er een extern apparaat wordt aangesloten op de AUX-aansluiting, wordt de AUX-modus automatisch gestart. Als de stekker wordt losgekoppeld, wordt de vorige modus weer hersteld. De AU ...

    Zie ook:

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Kinderzitje achterin
    "Met de rug in de rijrichting" Schuif als u een kinderzitje "met de rug in de rijrichting" op een zitplaats achter plaatst de voorstoel naar voren en zet de rugleuning van ...

    Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024). Connectivity Box / Wireless Charger
    Afb. 133 Gerelateerde video Afb. 134 Middenconsole: Connectivity Box Afhankelijk van de uitrusting en het land kan de wagen beschikken over een van deze twee opties: Connectivity Box of Wi ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024