Hyundai i20: Achteruitrijcamera

(indien van toepassing)

Bestuurder hulpsysteem

De achteruitrijcamera wordt geactiveerd als het contactslot in stand ON en de versnellingspook in de achteruitversnelling (R).

Wanneer het contact van de auto in en uitgeschakeld wordt, zal de achteruitrijcamera ingeschakeld worden wanneer de versnellingspook in R (Reverse) wordt gezet.

Wanneer de achteruitrijcamera is ingeschakeld, kan deze worden uitgeschakeld door de ON/OFF-knop (1) in te drukken. Druk nogmaals op de ON/OFF knop (1) om de achteruitrijcamera in te schakelen wanneer de motor loopt en de selectiehendel in R (Reverse) staat.

WAARSCHUWING
  • Vertrouw nooit uitsluitend op de achteruitrijcamera wanneer u achteruit rijdt.
  • Kijk ALTIJD rond uw voertuig om er zeker van te zijn dat er geen objecten of obstakels aanwezig zijn die bij het wegrijden een hindernis kunnen vormen.
  • Wees altijd extra voorzichtig als u dicht langs voorwerpen of personen, in het bijzonder kinderen, rijdt.

AANWIJZING

Zorg er voor dat de lens van de camera altijd schoon is. Als er vuil op de lens aanwezig is, werkt de camera mogelijk niet correct.

    Bestuurder hulpsysteem

    ...

    Parkeerhulpsysteem achter

    (indien van toepassing) De Parkeerhulp achter waarschuwt de bestuurder tijdens het achteruitrijden met een signaal zodra de afstand tussen de auto en een object achter de auto minder dan 120 ...

    Zie ook:

    Hyundai i20. Bediening verlichting
    Draai, om de verlichting te bedienen, de knop op het uiteinde van de combischakelaar naar een van de volgende standen: Stand UIT Stand automatische verlichting (indien van toepassing) ...

    Citroen C3. Bij het trekken van een aanhanger
    Gewichtsverdeling Verdeel het gewicht in de caravan/ aanhanger gelijkmatig, plaats zware voorwerpen zo dicht mogelijk bij de as en houd u aan de toegestane kogeldruk. Door een geringere l ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024