Hyundai i20: Achteruitrijcamera

(indien van toepassing)

Bestuurder hulpsysteem

De achteruitrijcamera wordt geactiveerd als het contactslot in stand ON en de versnellingspook in de achteruitversnelling (R).

Wanneer het contact van de auto in en uitgeschakeld wordt, zal de achteruitrijcamera ingeschakeld worden wanneer de versnellingspook in R (Reverse) wordt gezet.

Wanneer de achteruitrijcamera is ingeschakeld, kan deze worden uitgeschakeld door de ON/OFF-knop (1) in te drukken. Druk nogmaals op de ON/OFF knop (1) om de achteruitrijcamera in te schakelen wanneer de motor loopt en de selectiehendel in R (Reverse) staat.

WAARSCHUWING
 • Vertrouw nooit uitsluitend op de achteruitrijcamera wanneer u achteruit rijdt.
 • Kijk ALTIJD rond uw voertuig om er zeker van te zijn dat er geen objecten of obstakels aanwezig zijn die bij het wegrijden een hindernis kunnen vormen.
 • Wees altijd extra voorzichtig als u dicht langs voorwerpen of personen, in het bijzonder kinderen, rijdt.

AANWIJZING

Zorg er voor dat de lens van de camera altijd schoon is. Als er vuil op de lens aanwezig is, werkt de camera mogelijk niet correct.

  Bestuurder hulpsysteem

  ...

  Parkeerhulpsysteem achter

  (indien van toepassing) De Parkeerhulp achter waarschuwt de bestuurder tijdens het achteruitrijden met een signaal zodra de afstand tussen de auto en een object achter de auto minder dan 120 ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza. Stoelen handmatig verstellen
  Afb. 14 Voorstoelen: handmatig verstellen van de stoel. Vooruit/achteruit: trek aan de hendel en verschuif de stoel. Omhoog/omlaag: trek de hendel omhoog of duw deze omlaag. Rugleunin ...

  Hyundai i20. Lamp achterlichtunit vervangen
  Achterlicht Remlicht en achterlicht Richtingaanwijzer Mistachterlicht (indien van toepassing) Achteruitrijlicht 1. Open de achterklep 2. Draai de bevestigingsschroeven v ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024