Hyundai i20: Luchtcirculatie

Verwarmings- en ventilatiesysteem

De luchtcirculatietoets regelt de circulatie van de lucht door het ventilatiesysteem.

De luchtstroom kan worden gericht naar de vloer, dashboard uitgangen of voorruit. Vijf symbolen worden gebruikt om Face, Bi-Level, Floor, Floor-Defrost en Defrost luchtpositie weer te geven.

Stand Face (B, D)

De lucht stroomt naar het bovenlichaam en het gezicht. Daarnaast kan iedere uitstroomopening versteld worden om de richting van de luchtstroom te wijzigen.

Bi-Level (B, D, C)

De lucht stroomt naar de vloer en het gezicht.

Stand Floor (A, C, D)

De meeste lucht stroomt naar de vloer en een klein gedeelte stroomt door de voorruit, de zijruitontwaseming en de uitstroomopeningen opzij.

Stand Floor/Defrost (A, C, D)

De meeste lucht stroomt naar de vloer en de voorruit een klein gedeelte stroomt door de zijruitontwaseming en de uitstroomopeningen opzij.

Stand Defrost (A, D)

De meeste lucht stroomt naar de voorruit en een klein gedeelte stroomt door de uitstroomopeningen opzij. (A/ C & frisse modus automatisch aan).

Verwarmings- en ventilatiesysteem

Uitstroomopeningen dashboard Met de hendel in de ventilatieroosters kunt u de richting van de luchtstroom uit deze ventilatieroosters afstellen, zoals in de afbeelding is aangegeven.

  Verwarming en airconditioning

  Start de motor Zet de luchtcirculatietoets in de gewenste stand. Voor een effectieve verwarming en koeling: Verwarmen: Koelen: Stel de temperatuur in op de gewenste waar ...

  Temperatuurregelknop

  De temperatuur zal toenemen door de knop naar rechts te draaien. De temperatuur zal verlagen door de knop naar links te draaien. Luchttoevoertoets Hiermee kan de stand BUITENLUCHT of d ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Gemiddeld brandstofverbruik (2)
  Het gemiddelde brandstofverbruik wordt berekend op basis van de totale gereden afstand en het totale brandstofverbruik sinds het gemiddelde brandstofverbruik voor het laatst gereset werd. ...

  Peugeot 208. Alarmknipperlichten
  Lichtsignaal van de richtingaanwijzers om het overige verkeer te waarschuwen in het geval van file, pech, slepen of een ongeval. Wanneer u deze knop indrukt, knipperen alle richtingaanwijz ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023