Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020): Met schakelaar portiervergrendeling

Sloten

  • Wanneer u op de vergrendelen/ ontgrendelen-schakelaar van de portieren drukt, worden alle portieren vergrendeld en zal het lampje op de schakelaar ca. 60 seconden branden (als de sleutel in het contactslot zit, gaat het lampje op de schakelaar continu branden).
  • Als er een portier geopend is wanneer de schakelaar wordt ingedrukt, zullen alle portieren niet vergrendelen.
  • Als er een portier geopend is, zal de indicator van de portierslotschakelaar knipperen. Als u op de knop drukt wanneer de indicator knippert, zullen alle portieren vergrendelen.
  • Als u nogmaals op de vergrendelen/ ontgrendelen-schakelaar van de portieren drukt, worden alle portieren ontgrendeld en zal het lampje op de schakelaar niet branden.
WAARSCHUWING

De portieren moeten tijdens het rijden altijd volledig gesloten en vergrendeld blijven. Als de portieren ontgrendeld zijn, neemt het risico van uit de auto te vliegen bij een botsing toe.

 

WAARSCHUWING

Laat kinderen en huisdieren nooit zonder toezicht achter in de auto. Een afgesloten auto kan binnenin erg warm worden, waardoor achtergelaten kinderen of huisdieren die niet uit de auto kunnen komen, letsel kunnen oplopen. Kunnen kinderen ernstig gewond raken door het bedienen van bepaalde systemen in de auto.

 

WAARSCHUWING

Laat uw auto altijd veilig achter.

Uw auto onvergrendeld achterlaten, verhoogt het mogelijke risico voor u of anderen dat iemand zich in uw auto verstopt.

Om uw auto te beveiligen, zet de schakelhendel in de P (Park) stand (voor automatische transmissie) of de eerste versnelling of de R (achteruit, voor handmatige transmissie), terwijl u de rem ingedrukt houdt, schakel de handrem in en zet het contactslot in stand LOCK/OFF, sluit alle ramen, vergrendel alle portieren, en neem de sleutel altijd mee.

 

WAARSCHUWING

Let bij het openen van portieren goed op of er geen ander verkeer aankomt. Anders kan er schade of letsel ontstaan.

    Met de portiergreep

    Voorportieren Als langs de binnenzijde aan de portiergreep wordt getrokken (1) als het portier op slot is, zal het portier ontgrendelen en openen. Achterportieren Als langs de binne ...

    Portier vergendel/ontgrendel-functies

    Aanrijdingsdetectie portierontgrendelsysteem (indien aanwezig) Alle portieren zullen automatisch ontgrendelen wanneer een aanrijding wordt veroorzaakt waarbij dat de airbags ontplooien. (Snelhe ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Interieurverlichting
    Plafonnier (W5W) Maak met een kleine platte schroevendraaier de volledige console rondom de plafonnier los. Verwijder de defecte lamp en vervang hem. Plaats de console rondom de plafon ...

    Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024). Bedieningselementen
    Afb. 175 Bedieningselementen van de airconditioning op het dashboard. Temperatuurregelaar Knop aanjager. De luchtventilator is in 4 trappen instelbaar. Bij lage snelheid wordt aanbevolen ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024