Hyundai i20: Toets Engine Start/Stop

(indien van toepassing)

Contactslot

Wanneer het voorportier wordt geopend, gaat de verlichting van de toets Engine Start/Stop branden en gaat ongeveer 30 seconden nadat het portier gesloten is uit.

WAARSCHUWING

Om het risico van ernstig letsel te beperken of de dood, laat kinderen of anderen die niet vertrouwd zijn met de auto nooit de Engine Start/Stop knop of aanverwante onderdelen aanraken.

Onverwachte en plotselinge beweging van de wagen kan voorkomen.

 

WAARSCHUWING

Om zet de motor uit in een noodgeval: Houd de Motor Start/Stop knop langer dan twee seconden ingedrukt OF druk snel drie keer achter elkaar op de Motor Start/Stop knop (binnen drie seconden).

Als de auto nog rijdt, kunt u de motor opnieuw starten zonder dat u het rempedaal ingetrapt houdt door de Engine Start/Stop knop in te drukken met de selectiehendel in stand N (vrijstand).

 

WAARSCHUWING
  • Druk NOOIT de Engine Start/Stop knop in terwijl de auto rijdt behalve in een noodgeval.

    Hierdoor wordt de motor uitgeschakeld en verliezen stuur- en remsystemen hun voeding.

    Hierdoor kunt u de controle over de auto verliezen en neemt de rem kracht af, wat tot een ongeval kan leiden.

  • Voordat u de bestuurdersstoel verlaat, moet u controleren of de schakelpook in P (parkeren) staat; stel de parkeerrem volledig in, druk de start-/stop knop van de motor in de positie van de OFF, en zorg ervoor dat u de Smart Key bij hebt. Als deze voorzorgsmaatregelen niet worden opgevolgd, kan de auto onverwacht in beweging komen.
  • Steek nooit tijdens het rijden uw hand door het stuurwiel om de Engine Start/Stop knop of andere bedieningsorganen te bedienen. Hierdoor kunt u de controle over de auto verliezen, wat kan leiden tot een ongeval en ernstig letsel.

Motor starten

WAARSCHUWING Draag altijd geschikte schoenen tijdens het rijden. Ongeschikt schoeisel, zoals hoge hakken, skibotten, sandalen, teenslippers, etc., kunnen het gebruik van rem-, gas ...

Positie van de Engine Start/Stop knop

- Auto met handgeschakelde transmissie Positie van de knop Actie Aanwijzing OFF Niet verlicht Om de motor uit te schakelen, brengt u de auto tot s ...

Zie ook:

Peugeot 208. Tanken
Een sticker aan de binnenzijde van de tankklep geeft aan welke brandstof u moet tanken voor het type motor in uw auto. Als u minder dan 5 liter brandstof tankt, wordt de stijging van het brandstof ...

Hyundai i20. Lekke band (met TireMobilityKit)
(INDIEN VAN TOEPASSING) Lees voor een veilige bediening de instructies in deze handleiding voor gebruik aandachtig door en volg ze nauwgezet op. Compressor Fles met dichtmiddel Met de ...

Modellen:

Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024