Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): 12 Volt aansluiting

(indien van toepassing)

Overige voorzieningen

De 12 V-aansluiting is ontworpen om mobiele telefoons en andere apparaten die in de auto gebruikt kunnen worden, op te laden. Deze apparaten mogen niet meer dan 180W (Watt) afnemen als de motor draait.

WAARSCHUWING

Vermijd elektrische schokken.

Steek geen vingers of vreemde voorwerpen (pen, enz.) in een 12V-aansluiting en raak de aansluiting niet aan met natte handen.

AANWIJZING

Om schade aan de aansluiting te voorkomen:

 • Gebruik de 12 V-aansluiting alleen als de motor draait en verwijder de plug van het apparaat na gebruik uit de aansluiting.

  Het gebruik van de 12 V-aansluiting gedurende langere tijd als de motor niet draait, kan ertoe leiden dat de accu te ver ontladen raakt.

 • Alleen voor het aansluiten van elektrische apparatuur die werkt op 12 V en een stroomverbruik heeft van maximaal 180W.
 • Zet de airconditioning of de verwarming in de laagste stand als de 12 V-aansluiting gebruikt wordt.
 • Plaats het afdekkapje op de aansluiting wanneer deze niet wordt gebruikt.
 • Sommige elektronische apparaten kunnen elektronische storingen veroorzaken wanneer ze op de aansluiting van de auto aangesloten zijn. Deze apparaten kunnen overmatige audiostatische storingen veroorzaken, alsook storingen in andere elektronische systemen of apparaten die worden gebruikt in uw auto.
 • Duw de stekker zo ver als mogelijk.

  Als er geen goed contact is gemaakt, kan de stekker oververhit geraken of de interne temperatuurzekering kan openen.

 • Steek enkel elektrische/elektronische apparaten in met omgekeerde stroombescherming. De stroom van de batterij kan in het elektrische/elektronische systeem van de auto stromen en zo storingen veroorzaken in het systeem.

  Smartphone dockingstation

  (indien van toepassing) De grootte van de smartphone die in het smartphone dockingstation geplaatst mag worden, is beperkt door de wet. Aanbevolen smartphone modellen: iPhone5/6 en GalaxyS2/ ...

  Kledinghaak

  (indien van toepassing) Om items op te hangen, trek de hanger naar beneden. Deze hangers zijn niet ontworpen voor grote of zware voorwerpen. WAARSCHUWINGHang geen andere voorwerpen op ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Vijf versnellingen
  R. Achteruit. N. Neutraalstand. A. Automatisch. M. Handmatig. Zes versnellingen R. Achteruit. N. Neutraalstand. A. Automatisch. M. Handmatig. U kunt op elk gewenst moment overschakel ...

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Bluetooth streaming audio
  Streaming biedt de mogelijkheid audiobestanden van de telefoon via de luidsprekers van de auto te beluisteren. Koppel de telefoon. (Zie de rubriek " Koppelen van een telefoon "). Ac ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024