Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Gebruik van deTireMobilityKit

1. Neem het label met de snelheidsbeperking (0) los van de fles afdichtingsmiddel (1) en bevestig deze op een goed zichtbare plaats in de auto, bijvoorbeeld op het stuurwiel, om de bestuurder eraan te herinneren dat hij of zij langzaam moet rijden.

2. Schroef slang (8) op de aansluiting van de fles met dichtmiddel.

3. Draai het ventieldopje van het ventiel van de lege band en schroef vulslang (2) van de fles met dichtmiddel op het ventiel.

4. Plaats de fles afdichtingsmiddel rechtop in de behuizing (4) van de compressor.

Lekke band (met TireMobilityKit)

5. Zorg ervoor dat de compressor is uitgeschakeld, stand 0.

6. Steek de aansluiting van de compressor in de 12V-aansluiting van de auto.

Lekke band (met TireMobilityKit)

AANWIJZING

Breng de vulslang zorgvuldig aan op het ventiel. Wanneer dit niet wordt gedaan kan het vulmiddel teruglopen in de slang en deze verstoppen.

Lekke band (met TireMobilityKit)

7. Zet de startknop of het contact aan, zet de compressor aan en laat de compressor gedurende 5- 7 minuten lopen, zodat de band tot de juiste spanning met afdichtingsmiddel wordt gevuld. (Zie "Velgen en Banden" in hoofdstuk 8). De bandenspanning na het vullen van de band is niet belangrijk; dit wordt later gecontroleerd/ gecorrigeerd.

Let er bij het vullen van de band op dat de maximumspanning niet wordt overschreden en bewaar tijdens het vullen afstand tot de band.

AANWIJZING - Bandenspanning Rijd niet met de auto wanneer de bandenspanning lager is dan 200 kpa (29 PSI). Hierdoor kan de bandenspanning plotseling wegvallen, waardoor een ongeval zou kunnen ontstaan.

8. Schakel de compressor uit.

9. Verwijder de vulslang van de fles met dichtmiddel en van het ventiel van de band.

Plaats de TireMobilityKit terug in het opbergvak in de auto.

WAARSCHUWING Koolmonoxide

Laat de motor niet gedurende langere tijd lopen in een slecht geventileerde ruimte. Hierdoor kunt u koolmonoxidevergiftiging oplopen, met ernstig letsel of de dood tot gevolg.

  Onderdelen van de TireMobilityKit

  0. Snelheidsbeperkingslabel 1. FIes met dichtmiddel en snelheidsbeperkingslabel 2. Vulslang van fles met dichtmiddel naar band 3 Stekkers en kabel voor directe aansluiting op de 12V-a ...

  Afdichtingsmiddel verdelen

  10. Rijd onmiddellijk ongeveer 7-10 km (of ongeveer 10 minuten) met de auto, zodat het afdichtingsmiddel gelijkmatig in de band wordt verdeeld. Rijd hierbij niet harder dan 80 km/h. Rijd i ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Bevestigingssystemen
  Afhankelijk van het land worden verschillende bevestigingssystemen gebruikt om de kinderzitjes veilig in te bouwen. Overzicht van de bevestigingssystemen ISOFIX: ISOFIX is een gestandaardiseerd ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Smart Key niet in auto (auto's met Smart Key-systeem)
  Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als u de Engine Start/Stop-knop indrukt terwijl de Smart Key zich niet in de auto bevindt. Zorg dat u altijd de Smart Key bij u hebt. Smart Key ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024