Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Kopgloeilamp

Gloeilampen

WAARSCHUWING

Halogeenlampen

  • Halogeenlampen bevatten gas onder druk, zodat de halogeenlamp bij het vallen kan ontploffen waardoor kleine glasdeeltjes vrijkomen.
  • Behandel halogeenlampen altijd voorzichtig om krassen te voorkomen. Voorkom contact met vloeistoffen wanneer de lampen branden. Raak het glas nooit met de vingers aan.

    Door achtergebleven vet kan de lamp te heet worden en knappen wanneer deze brandt. De lamp mag alleen in gemonteerde toestand worden ingeschakeld.

  • Vervang een beschadigde of gebarsten lamp direct en gooi deze niet zomaar weg.
  • Draag bij het vervangen van een lamp een veiligheidsbril.

    Laat de lamp alvorens hem te vervangen afkoelen.

Informatie

Als na het vervangen van de koplamp unit na schade of het opnieuw monteren de koplamp moeten worden afgesteld, adviseren we u contact op te nemen met een officiële HYUNDAI-dealer.

  Wisselen tussen links en rechts rijdend verkeer De dimlichtbundel is asymmetrisch.

Als u naar een land gaat waar het verkeer links rijdt, kan dit asymmetrische deel tegemoetkomend verkeer verblinden. Om verblinding te voorkomen schrijft het ECEReglement verschillende technische oplossingen voor (bijv. een automatisch aanpassingssysteem, afplakken of de koplampen lager afstellen).

Deze koplampen zijn zo ontworpen dat ze tegemoetkomend verkeer niet verblinden. Daarom hoeft u de koplampafstelling niet te veranderen als u in een landt rijdt waar het verkeer aan de andere kant rijdt dan in Nederland.

    Vervangen van koplampen, parkeerlichten, richtingaanwijzerlampen en mistlampen vóór

    Type A  Koplamp (grootlicht/dimlicht)  Parkeerlicht (Stand)  Richtingaanwijzer vóór  Dagrijverlichting (DRL) Type B Koplamp (grootlicht/dimli ...

    Koplamp

    1. Open de motorkap. 2. Verwijder de afdekkap van de koplamp door de kap linksom te draaien. 3. Neem de stekker los van de koplamp. 4. Maak de klem van de lamp los door het uiteinde in ...

    Zie ook:

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). RDS
    RDSAls de functie is weergegeven, zoekt de radio steeds naar de sterkste frequentie van een zender, zodat u ernaar kunt blijven luisteren zonder dat u zelf de frequentie hoeft te wijzigen. Sommige ...

    Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Sleutel met radiografische afstandsbediening synchroniseren
    Indien de wagen niet kan worden ontgrendeld of vergrendeld met de sleutel met afstandsbediening, moet deze opnieuw gesynchroniseerd worden. Met geopende wagen: Druk toets 2 afb. 136 op ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024