Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020): Met schakelaar portiervergrendeling

Sloten

 • Wanneer u op de vergrendelen/ ontgrendelen-schakelaar van de portieren drukt, worden alle portieren vergrendeld en zal het lampje op de schakelaar ca. 60 seconden branden (als de sleutel in het contactslot zit, gaat het lampje op de schakelaar continu branden).
 • Als er een portier geopend is wanneer de schakelaar wordt ingedrukt, zullen alle portieren niet vergrendelen.
 • Als er een portier geopend is, zal de indicator van de portierslotschakelaar knipperen. Als u op de knop drukt wanneer de indicator knippert, zullen alle portieren vergrendelen.
 • Als u nogmaals op de vergrendelen/ ontgrendelen-schakelaar van de portieren drukt, worden alle portieren ontgrendeld en zal het lampje op de schakelaar niet branden.
WAARSCHUWING

De portieren moeten tijdens het rijden altijd volledig gesloten en vergrendeld blijven. Als de portieren ontgrendeld zijn, neemt het risico van uit de auto te vliegen bij een botsing toe.

 

WAARSCHUWING

Laat kinderen en huisdieren nooit zonder toezicht achter in de auto. Een afgesloten auto kan binnenin erg warm worden, waardoor achtergelaten kinderen of huisdieren die niet uit de auto kunnen komen, letsel kunnen oplopen. Kunnen kinderen ernstig gewond raken door het bedienen van bepaalde systemen in de auto.

 

WAARSCHUWING

Laat uw auto altijd veilig achter.

Uw auto onvergrendeld achterlaten, verhoogt het mogelijke risico voor u of anderen dat iemand zich in uw auto verstopt.

Om uw auto te beveiligen, zet de schakelhendel in de P (Park) stand (voor automatische transmissie) of de eerste versnelling of de R (achteruit, voor handmatige transmissie), terwijl u de rem ingedrukt houdt, schakel de handrem in en zet het contactslot in stand LOCK/OFF, sluit alle ramen, vergrendel alle portieren, en neem de sleutel altijd mee.

 

WAARSCHUWING

Let bij het openen van portieren goed op of er geen ander verkeer aankomt. Anders kan er schade of letsel ontstaan.

  Met de portiergreep

  Voorportieren Als langs de binnenzijde aan de portiergreep wordt getrokken (1) als het portier op slot is, zal het portier ontgrendelen en openen. Achterportieren Als langs de binne ...

  Portier vergendel/ontgrendel-functies

  Aanrijdingsdetectie portierontgrendelsysteem (indien aanwezig) Alle portieren zullen automatisch ontgrendelen wanneer een aanrijding wordt veroorzaakt waarbij dat de airbags ontplooien. (Snelhe ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020). Smartphone dockingstation
  (indien van toepassing) De grootte van de smartphone die in het smartphone dockingstation geplaatst mag worden, is beperkt door de wet. Aanbevolen smartphone modellen: iPhone5/6 en GalaxyS2/ ...

  Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020). Actieradius (1)
  De actieradius is de geschatte afstand die de auto kan afleggen met de resterende brandstof. - Bereik: 50 ~ 1.999 km of 30 ~ 1999 milj. Als de geschatte actieradius minder dan 50 km is, ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024