Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): MP3-bestandsinformatie

Ondersteunde audio-indelingen

Multimediasysteem

Bestandsindelingen die niet aan de bovenstaande standaarden voldoen, worden niet goed herkend of worden afgespeeld zonder dat er bestandsnamen of andere gegevens worden weergegeven.

Ondersteuning voor gecomprimeerde bestanden

1. Ondersteunde bitrates (Kbps)

Multimediasysteem

2. Samplefrequenties (Hz)

Multimediasysteem

 • Bij MP3/WMA-compressiebestanden komen verschillen voor in de geluidskwaliteit, afhankelijk van de bitrates. (Betere geluidskwaliteit is mogelijk bij hogere bitrates.)
 • Dit apparaat herkent alleen bestanden met de extensies MP3 en WMA. Andere bestandsextensies worden mogelijk niet goed herkend.

3. Maximum aantal herkende mappen en bestanden

 • Map: 255 mappen voor CD, 2000 mappen voor USB
 • Bestand: 999 bestanden voor CD, 6000 bestanden voor USB

Er zijn geen beperkingen voor het aantal herkende mapniveaus

Taalondersteuning (Unicode-ondersteuning)

1. Engels: 94 tekens

2. Speciale tekens en symbolen: 986 tekens

Andere talen dan Koreaans en Engels (inclusief Chinees) zijn niet opgenomen.

3. Tekstweergave (gebaseerd op Unicode)

 • Bestandsnaam: maximaal 64 Engelse tekens
 • Mapnaam: maximaal 32 Engelse tekens

Met de scrollfunctie kunt u de volledige naam bekijken van bestanden met namen die te lang zijn om in een keer te worden weergegeven.

Compatibiliteit per type CD

1. Afspelen van GEMENGDE CD's: Eerst wordt de audio-CD afgespeeld en daarna de gecomprimeerde bestanden.

2. Afspelen van EXTRA CD's: Eerst wordt de audio-CD afgespeeld en daarna de gecomprimeerde bestanden.

3. Afspelen van multisessie-CD's: Worden afgespeeld in de volgorde van de sessies

 • GEMENGDE CD: CD-type waarop zowel MP3- als audio-CD-bestanden worden herkend op één CD.
 • Multisessie-CD-type met meer dan twee sessies. Verschilt van Extra CD's, multisessie-CD's worden per sessie herkend en hebben geen mediabeperking.

Voorzorgsmaatregelen bij het schrijven van CD's

1. Schakel in alle gevallen de optie voor het sluiten van de sessie in wanneer u een CD maakt, behalve wanneer u multisessie-CD's maakt. Hoewel zich geen storingen in het product zullen voordoen, heeft het apparaat mogelijk wel wat tijd nodig om te controleren of de sessie is gesloten (ongeveer 25 seconden). (Het vergt mogelijk ook extra tijd om de CD te lezen, afhankelijk van het aantal mappen of bestanden.) 2. Als u de bestandsextensies MP3/WMA wijzigt of bestanden met andere extensies wijzigt in MP3/WMA, kan dit leiden tot storingen in het product.

3. Wanneer u bestanden een naam geeft met de bestandsextensies MP3/WMA, maak dan bij het schrijven alleen gebruik van Koreaans en Engels. (Andere talen dan Koreaans en Engels worden niet ondersteund en worden niet weergegeven.) 4. Het ongeoorloofd gebruiken of dupliceren van muziekbestanden is bij wet verboden.

5. Langdurig gebruik van CD-R/CDRW- schijven die niet aan de standaarden en/of specificaties voldoen, kan leiden tot storingen in het product.

6. Het ongeoorloofd gebruiken of dupliceren van MP3/WMA-bestanden is bij wet verboden.

  Omgaan met CD's

  (indien van toepassing) Als de temperatuur in de auto te hoog is opgelopen, open dan eerst de ruiten voordat u het audiosysteem van uw auto aanzet. Het is verboden om MP3/WMA bestanden z ...

  Gebruik van een mobiele telefoon of radiozender

  Bij gebruik van een mobiele telefoon in de auto kan de audio apparatuur storende geluiden voortbrengen. Dit betekent niet dat er iets verkeerd is met de audioapparatuur. In dat geval, probeer mob ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Parkeren
  Stop altijd volledig en blijf op het rempedaal drukken. Activeer de parkeerrem en zet de selectiehendel in stand P, en plaats het contactslot in LOCK/OFF-positie. Neem de sleutel mee als u het vo ...

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Bedieningselementen op de stuurkolom
  Selecteren/uitschakelen van de snelheidsbegrenzer. Verhogen van de ingestelde snelheid. Verlagen van de ingestelde snelheid. Inschakelen/onderbreken van de snelheidsbegrenzer. De s ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024