Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Schakel naar "P" (auto's met Smart Key-systeem en automatische transmissie)

Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020) / Handige functies van uw auto / LCD-Display / Waarschuwingsmeldingen / Schakel naar "P" (auto's met Smart Key-systeem en automatische transmissie)

LCD-Display

 • Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als u probeert de motor uit te schakelen zonder dat de selectiehendel in stand P (parkeerstand) staat.
 • De Engine Start/Stop-knop gaat dan over naar de stand ACC (als u de Engine Start/Stop-knop nogmaals indrukt, gaat hij over naar de stand ON).

Batterij Smart Key bijna leeg (auto's met Smart Key-systeem)

LCD-Display

Deze waarschuwing licht op wanneer de batterij van de Smart Key ontladen is wanneer de Engine Start/Stop-knop UITgeschakeld is.

Draai stuur/Druk op start (auto's met Smart Key-systeem)

LCD-Display

Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als het stuurwiel niet normaal wordt ontgrendeld bij het indrukken van de Engine Start/Stopknop.

Druk de Engine Start/Stop-knop in terwijl u het stuurwiel naar rechts en naar links draait.

  Waarschuwingsmeldingen

  (Type B, indien van toepassing) ...

  Stuur niet vergrendeld (auto's met Smart Key-systeem)

  Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als het stuurwiel niet wordt vergrendeld wanneer de Engine Start/Stop-knop UIT geschakeld is. Controleer vergrendeling stuur (auto's met Smart Key ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Parkeren en manoeuvreren met de achteruitrijhulp
  Afb. 212 Weergave op het display van het infotainmentsysteem: oriëntatielijnen. Systeem in- en uitschakelen De achteruitrijhulp wordt ingeschakeld als het contact aan is of de motor dra ...

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Waarschuwings- en verklikkerlampjes
  Deze lampjes geven de bestuurder informatie over de werking van een systeem (ingeschakeld of uitgeschakeld) of waarschuwen de bestuurder in het geval van een storing. Bij het aanzetten van het co ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024