Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Voorzorgsmaatregelen voor de afstandsbediening

Onder de volgende omstandigheden werkt de Afstandsbediening niet:

 • Als de contactsleutel in het contactslot zit.
 • Als de afstandsbediening buiten het bereik is van de ontvanger (ongeveer 30 m [90 feet]).
 • De batterij van de sleutel met afstandsbediening is zwak.
 • Als het signaal wordt geblokkeerd door andere auto's of objecten.
 • Als de buitentemperatuur extreem laag is.
 • Als de afstandsbediening zich in de buurt van een andere zender (bijvoorbeeld van een radiostation of een luchthaven) bevindt, waardoor de normale werking van de afstandsbediening verstoord wordt.

Vergrendel en ontgrendel de portieren met de contactsleutel wanneer de afstandsbediening niet correct werkt. Als u een probleem hebt met de afstandsbediening, adviseren we u contact op te nemen met een officiële HYUNDAI-dealer.

Wanneer de sleutel met afstandsbediening zich erg dicht bij uw mobiele telefoon of smartphone bevindt, kan het signaal van de afstandsbediening worden verstoord door het gebruik van uw mobiele telefoon of smartphone. Dit geldt met name tijdens het voeren van een telefoongesprek, het ontvangen van een oproep, het versturen van smsberichten en/of het versturen en ontvangen van e-mailberichten. Bewaar de afstandsbediening daarom niet in dezelfde broek- of jaszak als uw mobiele telefoon; zorg dat er voldoende afstand is tussen beide apparaten.

Informatie

Door het aanbrengen van wijzingen en aanpassingen waarvoor geen toestemming is verleend, kunnen de rechten van de gebruiker komen te vervallen.

Als de portier vergrendeling met afstandsbediening door wijzigingen of aanpassingen waarvoor geen toestemming is verleend niet meer bediend kan worden, valt dit niet onder de fabrieksgarantie.

AANWIJZING

Houd de afstandsbediening uit de buurt van elektromagnetische materialen die de elektromagnetische golven naar de sleutel tegenhouden.

Vervangen van batterij

Als de sleutel met afstandsbediening niet goed werkt, probeer de batterij te vervangen door een nieuwe.

Toegang tot uw auto

Type batterij: CR2032

Om de batterij te vervangen:

1. Plaats een smal stukje gereedschap in de opening en wrik de deksel.

2. Verwijder de oude batterij en plaats de nieuwe batterij. Zorg ervoor dat de batterijpositie correct is.

3. Zet de achterklep van de afstandsbediening terug op zijn plaats.

Als u vermoedt dat uw sleutel met afstandsbediening schade kan opgelopen hebben, of u voelt dat uw sleutel met afstandsbediening niet goed werkt, is het raadzaam contact op te nemen met een erkende HYUNDAI-dealer.

Informatie

Een onjuist afgevoerde batterij kan schadelijk zijn voor het milieu en voor uw gezondheid.

Zorg ervoor dat de batterij volgens de wettelijke voorschriften wordt afgevoerd.

  Mechanische sleutel

  Als de afstandsbediening niet normaal werkt, kunnen de portieren met de mechanische sleutel vergrendeld of ontgrendeld worden. Type C Druk de ontgrendelknop in om de sleutel open te klap ...

  Smart key

  (indien van toepassing) Uw HYUNDAI maakt gebruik van een sleutel met afstandsbediening, die u kunt gebruiken om een portier (en de achterklep) te vergrendelen of ontgrendelen en zelfs om de m ...

  Zie ook:

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Identificatie
  De auto is voorzien van verschillende zichtbare merktekens voor de identificatie en registratie van de auto. A. Voertuigidentificatienummer (VIN) onder de motorkap. Dit is het ingeslagen ch ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Omgaan met CD's
  (indien van toepassing) Als de temperatuur in de auto te hoog is opgelopen, open dan eerst de ruiten voordat u het audiosysteem van uw auto aanzet. Het is verboden om MP3/WMA bestanden z ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024