Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Waarschuwingssysteem voor het onbedoeld verlaten van de rijbaan (LDWS)

Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020) / Rijden met uw auto / Waarschuwingssysteem voor het onbedoeld verlaten van de rijbaan (LDWS)

(INDIEN VAN TOEPASSING)

Waarschuwingssysteem voor het onbedoeld verlaten van de rijbaan (LDWS)

Het waarschuwingssysteem voor het onbedoeld verlaten van de rijbaan herkent de rijbaan met de camera op de voorruit en waarschuwt u wanneer uw auto afwijkt van de rijbaan.

WAARSCHUWING

Neem de volgende voorzorgsmaatregelen bij Waarschuwingssysteem Voor Het Onbedoeld Verlaten (LDWS):

  • Check ALTIJD de toestand van de wegen. Het LDWS zorgt er niet voor dat de auto van rijbaan verandert of op de rijbaan blijft.
  • Draai niet plots aan het stuurwiel als de LDWS waarschuwt dat uw auto de rijbaan verlaat.
  • Als de camera de rijbaan niet kan detecteren of als de snelheid van de auto geen 60 km/u (38 mph) overschrijdt, zal de LDWS niet in staat zijn om u te waarschuwen als de auto de rijbaan verlaat.
  • Als uw wagen uitgerust is met getint glas of andere soorten coating en accessoires op de voorruit, kan het zijn dat de LDWS niet goed werkt.
  • Zorg ervoor dat LDWS-camera niet in contact komt met water of vloeistof, dit kan de camera beschadigen.
  • Probeer de LDWS-onderdelen niet te verwijderen en bechadig de camera niet door een sterke impact.
  • Plaats geen voorwerpen die licht reflecteren op het dashboard.
  • De werking van de LDWS kan worden beïnvloed door verschillende factoren (inclusief de luchtverontreiniging). Het is de verantwoordelijkheid van de chauffeur om aandacht te besteden aan de weg en om de auto te allen tijde op de baan te houden.

De snelheidsbeperking instellen

1. Drukt u op de knop op het stuurwiel, en druk dan op de knop om het systeem aan te zetten. Het controlelampje van de snelheidsbeperking in het instrumentenpaneel gaat branden. 2. Duw ...

LDWS-werking

Bediening: Drukt op de LDWS-knop terwijl de motor start/stop-knop in de stand AAN. De indicator licht (wit) op op het bedieningspaneel. Om te annuleren: Druk nogmaals op de LDWS-knop. D ...

Zie ook:

Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Tijdelijk overschrijden van de ingestelde snelheid
Als u de ingestelde snelheid tijdelijk wilt overschrijden, trap dan het gaspedaal stevig in, tot voorbij het zware punt. De snelheidsbegrenzer wordt tijdelijk uitgeschakeld en de weergegeve ...

Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Modus AUTO
Druk herhaaldelijk op de toets "AUTO". Het lampje gaat branden zodra de toets wordt ingedrukt; de ingeschakelde stand verschijnt op het display van de automatische airconditioning: vo ...

Modellen:

Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024