Peugeot 208: Automatisch inschakelen van de verlichting

Met behulp van een lichtsensor worden de kentekenplaatverlichting, de parkeerlichten en het dimlicht automatisch ingeschakeld als de lichtsterkte van de omgeving onvoldoende is.

De verlichting kan ook, in geval van neerslag, gelijktijdig met het automatisch inschakelen van de ruitenwissers vóór worden ingeschakeld.

De verlichting wordt uitgeschakeld als de lichtsterkte van de omgeving weer voldoende is of nadat het wissen is gestopt.

Inschakelen

Inschakelen

 • Draai de ring in de stand AUTO. Het inschakelen van de functie wordt bevestigd door een melding op het scherm.

Uitschakelen

 • Draai de ring in een andere stand. Het uitschakelen wordt bevestigd door een melding op het display.

Bij mist of sneeuw kan de lichtsensor ten onrechte voldoende licht waarnemen. De verlichting wordt dan niet automatisch ingeschakeld.

Dek de met de regensensor gecombineerde lichtsensor die zich in het midden van de voorruit achter de binnenspiegel bevindt, niet af. De aan de sensor gekoppelde functies worden dan niet meer bediend.

  Richtingaanwijzers

  Bocht naar links: duw de lichtschakelaar helemaal omlaag. Bocht naar rechts: duw de lichtschakelaar helemaal omhoog. Wanneer de richtingaanwijzers na meer dan 20 seconden nog niet zij ...

  Automatische follow me home-verlichting

  De koppeling van de automatische follow me home-verlichting aan de automatische verlichting biedt de volgende extra mogelijkheden: instellen van de duur van de follow me home-verlichting (15, ...

  Zie ook:

  Citroen C3. Instellingen
  Afhankelijk van de uitvoering/uitrusting Afhankelijk van de uitrusting ...

  Seat Ibiza. Pedaalruimte
  Pedalen Zorg ervoor dat u het gas-, rem- en koppelingspedaal altijd ongehinderd kunt intrappen. Zorg ervoor dat de pedalen ongehinderd in hun oorspronkelijke stand kunnen terugkomen. Zorg ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024