Peugeot 208: Gesproken commando's "Tekstberichten"

Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, behalve als er een telefoongesprek bezig is.

Als er geen telefoon is aangesloten door middel van Bluetooth, kondigt een gesproken bericht het volgende aan: "Maak a.u.b. eerst contact met een telefoon". Hierna wordt de spraaksessie afgesloten.

Gesproken commando's Helpberichten
Stuur SMS naar <...> Om uw berichten af te luisteren, kunt u bijvoorbeeld zeggen "lees nieuwste SMS". Als u een SMS wilt versturen, staan er ook een aantal standaard berichten ter beschikking.

Gebruik dan de naam van het standaard bericht en zeg bijvoorbeeld "verstuur standaard SMS naar Jan Jansen, ik kom te laat". Zie het telefoonmenu voor de beschikbare standaard berichten.

Zeg "bel" of "verstuur standaard SMS naar" en dan een regelnummer. Om door een lijst op het scherm te navigeren, zegt u "ga naar begin", "ga naar einde", "volgende pagina" of "vorige pagina". Om uw selectie ongedaan te maken, zegt u "terug". En om de huidige actie te annuleren en opnieuw te beginnen, zegt u "annuleren".

Lees nieuwste SMS*

* Deze functie is alleen beschikbaar als de met het systeem verbonden telefoon geschikt is voor het downloaden van het telefoonboek en de lijst van recente oproepen, en als deze gegevens werkelijk zijn gedownload.

Het systeem verstuurt uitsluitend vooraf opgenomen "snelberichten".

  Gesproken commando's "Telefoon"

  Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, beha ...

  Navigatie

  ...

  Zie ook:

  Peugeot 208. Kinderzitje achterin
  "Met de rug in de rijrichting" Schuif als u een kinderzitje "met de rug in de rijrichting" op een zitplaats achter plaatst de voorstoel naar voren en zet de rugleuning van ...

  Hyundai i20. Voorzorgsmaatregelen voor de winter
  Gebruik hoogwaardige ethyleenglycol koelvloeistof Uw auto wordt afgeleverd met een koelsysteem dat gevuld is met hoogwaardige ethyleenglycol koelvloeistof. Alleen dit type koelvloeistof helpt ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023