Peugeot 208: Gesproken commando's "Tekstberichten"

Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, behalve als er een telefoongesprek bezig is.

Als er geen telefoon is aangesloten door middel van Bluetooth, kondigt een gesproken bericht het volgende aan: "Maak a.u.b. eerst contact met een telefoon". Hierna wordt de spraaksessie afgesloten.

Gesproken commando's Helpberichten
Stuur SMS naar <...> Om uw berichten af te luisteren, kunt u bijvoorbeeld zeggen "lees nieuwste SMS". Als u een SMS wilt versturen, staan er ook een aantal standaard berichten ter beschikking.

Gebruik dan de naam van het standaard bericht en zeg bijvoorbeeld "verstuur standaard SMS naar Jan Jansen, ik kom te laat". Zie het telefoonmenu voor de beschikbare standaard berichten.

Zeg "bel" of "verstuur standaard SMS naar" en dan een regelnummer. Om door een lijst op het scherm te navigeren, zegt u "ga naar begin", "ga naar einde", "volgende pagina" of "vorige pagina". Om uw selectie ongedaan te maken, zegt u "terug". En om de huidige actie te annuleren en opnieuw te beginnen, zegt u "annuleren".

Lees nieuwste SMS*

* Deze functie is alleen beschikbaar als de met het systeem verbonden telefoon geschikt is voor het downloaden van het telefoonboek en de lijst van recente oproepen, en als deze gegevens werkelijk zijn gedownload.

Het systeem verstuurt uitsluitend vooraf opgenomen "snelberichten".

  Gesproken commando's "Telefoon"

  Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, beha ...

  Navigatie

  ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Bedienen van de koppeling
  (indien van toepassing) Het koppelingspedaal moet geheel worden ingetrapt alvorens: Motor starten De motor niet zal aanslaan zonder dat het rempedaal ingetrapt wordt. Schakelen Laat de ...

  Hyundai i20. Rem-/koppelingsvloeistof
  Niveau rem-en koppelingsvloeistof controleren Controleer regelmatig het niveau in het reservoir. Het vloeistofniveau dient zich tussen de merktekens MIN en MAX aan de zijkant van het reservoir ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023