Peugeot 208: Informatie en tips

De autoradio speelt via een CD uitsluitend bestanden met de extensie ".mp3", ".wma", ".wav" af en via een USB-stick bestanden met de extensie".ogg".

Om problemen tijdens het afspelen of de weergave te voorkomen, is het raadzaam om bestandsnamen aan te maken met minder dan 20 tekens en zonder speciale tekens (bijv.: "?.; ù).

Om een opgenomen CD-R of CD-RW te kunnen afspelen, moet u bij voorkeur bij het opnemen van een CD de standaard ISO 9.660 niveau 1, 2 of Joliet selecteren.

Als de disc met een andere standaard is gebrand, kan deze mogelijk niet correct worden afgespeeld.

Het is raadzaam voor gegeven CD niet meer dan één standaard voor het branden te gebruiken. Stel de laagst mogelijke snelheid (maximaal 4x) in voor een optimale geluidskwaliteit.

Gebruik bij een multisessie-CD altijd de standaard Joliet.

Afspeellijsten op de CD, de MP3-speler, de iPod of de USB-stick moeten van het type ".m3u" of ".wpl" zijn.

Het maximaal aantal herkende bestanden is 5.000 verdeeld over 500 afspeellijsten op maximaal 8 niveaus.

Op één CD kunt u maximaal 255 MP3- bestanden zetten, verdeeld over 8 niveaus in maximaal 192 mappen. Wij raden echter aan om het aantal niveaus te beperken tot 2, om de duur van het lezen van de CD beperkt te houden.

Bij het afspelen wordt geen rekening gehouden met de mappenstructuur.

Sluit geen externe harde schijf of USB-apparaten die niet bestemd zijn voor audioweergave aan op de USB-poort. Hierdoor zou namelijk de audio-installatie beschadigd kunnen raken.

Gebruik uitsluitend USB-sticks met de bestandsindeling FAT32 (File Allocation Table).

Gebruik voor een correcte werking de originele USB-kabels van Apple.

  CD-speler

  Plaats een CD in de CD-speler; deze zal de CD automatisch afspelen. Plaats een MP3-CD in de CD-speler. Het audiosysteem scant de CD tot alle nummers zijn gevonden, hierdoor kan het enkele tot ...

  Bluetooth streaming audio

  Streaming biedt de mogelijkheid audiobestanden van de telefoon via de luidsprekers van de auto te beluisteren. Maak een verbinding met de telefoon: zie de rubriek "Telefoon". In het ...

  Zie ook:

  Peugeot 208. Stuurkolomschakelaars
  Afhankelijk van het model. Gesproken commando's: Deze knop bevindt zich op het stuurwiel of op het uiteinde van de lichtschakelaar (afhankelijk van de uitvoering). Kort indrukken: gesproken com ...

  Hyundai i20. Motoroliepeil controleren
  1. Controleer of de auto horizontaal staat. 2. Start de motor en laat deze op de normale bedrijfstemperatuur komen. 3. Zet de motor uit en wacht ongeveer 5 minuten zodat de olie naar ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023