Peugeot 208: Telefoon

VRAAG ANTWOORD OPLOSSING
Het lukt me niet om mijn Bluetooth-telefoon te koppelen. Het is mogelijk dat de Bluetooth-functie van de telefoon is uitgeschakeld of dat uw telefoon niet zichtbaar is voor het systeem. Controleer of de Bluetooth-functie van uw telefoon is ingeschakeld.

Controleer bij de instellingen van uw telefoon of deze op "Vind mij" staat.

De Bluetooth-telefoon is niet compatibel met het systeem. U kunt de compatibiliteit van uw telefoon controleren op de website van het merk (services).
Het signaal van de aangesloten Bluetoothtelefoon is niet hoorbaar. Het geluid is afhankelijk van het systeem en de telefoon. Verhoog het volume van het audiosysteem, indien nodig, tot maximaal en verhoog het volume van de telefoon indien nodig.
Omgevingsgeluiden hebben invloed op de kwaliteit van een telefoongesprek. Beperk het omgevingsgeluid (ramen sluiten, aanjager lager zetten, snelheid verminderen enz.).
Sommige contacten komen dubbel voor in de lijst. Bij het synchroniseren worden de contacten op de simkaart en/of die in het geheugen van de telefoon overgenomen. Als beide geheugens worden gesynchroniseerd kan het voorkomen dat sommige contacten dubbel worden overgenomen. Selecteer "Contacten van SIM-kaart weergeven" of "Contacten van telefoon weergeven".
De contacten staan in alfabetische volgorde. Sommige telefoons hebben speciale weergaveopties.

Afhankelijk van de instellingen kunnen contacten in een bepaalde volgorde worden overgenomen.

Verander de instellingen voor de weergave van contacten in de telefoon.
Het systeem ontvangt geen SMS-berichten. De Bluetooth-modus staat geen verzending van SMS-tekstberichten naar het systeem toe.  

  Media

  VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Het afspelen van de muziek op mijn USB-stick begint pas na lang wachten (ongeveer 2 tot 3 minuten). Door bepaalde bestanden die standaard op een ...

  Instellingen

  VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Na het instellen van de bassen en hoge tonen wordt de instelling van de equalizer opgeheven. Als u de instelling van de equalizer wijzigt, wor ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Banden vervangen
  Als de band gelijkmatig afgesleten is verschijnt de slijtage-indicator als een onderbroken lijn door het loopvlak. Dit geeft aan dat er minder dan 1,6 mm profieldikte op de band aanwezig is. ...

  Hyundai i20. Kledinghaak
  (indien van toepassing) Om items op te hangen, trek de hanger naar beneden. Deze hangers zijn niet ontworpen voor grote of zware voorwerpen. WAARSCHUWINGHang geen andere voorwerpen op ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024