Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019): Bluetooth-verbinding

Om veiligheidsredenen mag de bestuurder handelingen die de volle aandacht vragen, zoals het koppelen van een Bluetoothtelefoon aan het Bluetooth-handsfree systeem van het audiosysteem, uitsluitend uitvoeren bij stilstaande auto en ingeschakeld contact.

Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon en zorg ervoor dat deze "zichtbaar is voor iedereen" (configuratie van de telefoon).

Procedure via de telefoon

Selecteer de naam van het systeem in de lijst van gedetecteerde apparaten.

Accepteer op het systeem het verzoek om een verbinding met de telefoon te maken.

Voltooien van het koppelen, ongeacht of dit vanaf de telefoon of het systeem wordt gedaan: controleer of de door het telefoon en het systeem weergegeven code identiek zijn.

Procedure via het systeem

Druk op Connect-App om de hoofdpagina weer te geven.

of

Druk op de toets "OPTIES" om de tweede pagina weer te geven.

Druk op "Bluetooth-verbinding".

Selecteer "Zoeken".

Er verschijnt een overzicht van de waargenomen telefoon(s).

Als het koppelen niet is gelukt, wordt geadviseerd de Bluetooth-functie van uw telefoon even uit te zetten en opnieuw te activeren.

Selecteer de naam van de telefoon in de lijst.

Afhankelijk van het type telefoon wordt u gevraagd om de overdracht van uw contacten en berichten wel of niet te accepteren.

Verbinding delen

Het systeem stelt 3 verbindingsprofielen voor de telefoon voor:

 • "Telefoon" (handsfree-set, uitsluitend telefoon),
 • "Streaming" (streaming: draadloos afspelen van audiobestanden van de telefoon),
 • "Gegevens mobiel internet".

Om gebruik te kunnen maken van online navigatie moet het profiel "Gegevens mobiel internet" zijn geselecteerd (indien uw auto niet beschikt over de diensten "Urgence- en Assistance-oproep"), nadat u eerst op uw smartphone het delen van de mobiele dataverbinding hebt geactiveerd.

Selecteer één of meer profielen.

Druk op "OK" om te bevestigen.

  Verbinding voor smartphones Android Auto

  Om veiligheidsredenen is het gebruik van een smartphone tijdens het rijden verboden. Het gebruik van de smartphone vraagt namelijk veel aandacht van de bestuurder. De handelingen moeten dan ook ...

  Verbinding Wi-Fi

  Verbinding met het Wi-Fi-netwerk van de smartphone. Druk op Connect-App om de hoofdpagina weer te geven. of Druk op de toets "OPTIES" om de tweede pagina weer te geven. Selecteer &q ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Brandstoffilter(element)
  Door een verstopt filter kan de snelheid waarmee gereden kan worden, afnemen, het emissiesysteem beschadigd raken of slecht aanslaan veroorzaakt worden. Als zich in de brandstoftank te veel vuil ...

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Configuratie
  Weergave en taal instellen Druk op de toets MENU. Selecteer "Instelling". Selecteer "Weergave" om het scrollen door de tekst in- of uit te schakelen. Selecteer "Taal&quo ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024