Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019): Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT

PEUGEOT levert een reeks kinderzitjes met artikelnummer die met een driepuntsveiligheidsgordel kunnen worden vastgemaakt.

Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT

Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT

Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT

Kinderzitje bevestigen met de veiligheidsgordel

Overeenkomstig de Europese wetgeving geeft dit overzicht de mogelijkheden aan voor het bevestigen met de veiligheidsgordel van een universeel gehomologeerd kinderzitje (a) in uw auto, gerangschikt naar het gewicht van het kind en de plaats in de auto.

Kinderzitje bevestigen met de veiligheidsgordel

U zitplaats geschikt voor de bevestiging van een universeel gehomologeerd kinderzitje met een veiligheidsgordel, zowel met de "rug in de rijrichting" als met het "gezicht in de rijrichting".
U(R) als U, waarbij de stoel van de auto in de hoogste stand en zo ver mogelijk naar achteren moet staan.
U* als U, waarbij de rugleuning rechtop moet staan.
(a) Universeel kinderzitje: kinderzitje dat in alle auto's met de veiligheidsgordel kan worden bevestigd.
(b) Categorie 0: vanaf de geboorte tot 10 kg. Reiswiegen en "autobedjes" mogen niet op de passagiersstoel vóór worden bevestigd.
(c) Raadpleeg de wettelijke bepalingen van uw land alvorens een kinderzitje op deze plaats te bevestigen.
(d) Als u een kinderzitje met de rug of het gezicht in de rijrichting op een achterzitplaats bevestigt, moet u de voorstoel naar voren schuiven en de rugleuning ervan rechtop zetten zodat er voldoende ruimte is voor het kinderzitje en de benen van het kind.
(e) Als een kinderzitje "met de rug in de rijrichting" op de voorpassagiersstoel is bevestigd, moet de airbag vóór aan passagierszijde worden uitgeschakeld. Het kind kan anders bij het afgaan van de airbag (levensgevaarlijk) gewond raken.
Als een kinderzitje "met het gezicht in de rijrichting" op de voorpassagiersstoel wordt geplaatst, moet de airbag vóór aan passagierszijde ingeschakeld blijven.
(f) Een kinderzitje met steun mag nooit op deze zitplaats worden geplaatst.

Verwijder de hoofdsteun en berg deze op alvorens een kinderzitje met rugleuning op een passagierszitplaats te bevestigen.

Vergeet niet de hoofdsteun weer te bevestigen nadat het kinderzitje weer is verwijderd.

  Kinderzitje achterin

  "Met de rug in de rijrichting" Schuif als u een kinderzitje "met de rug in de rijrichting" op een zitplaats achter plaatst de voorstoel naar voren en zet de rugleuning van ...

  ISOFIX-bevestigingen

  Uw auto voldoet aan de laatste ISOFIX-normen. De hieronder aangegeven zitplaatsen zijn uitgerust met compatibele ISOFIX-bevestigingen: Elke zitplaats is voorzien van drie bevestigingsringen: ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Waarschuwingssysteem voor het onbedoeld verlaten van de rijbaan (LDWS)
  (INDIEN VAN TOEPASSING) Het waarschuwingssysteem voor het onbedoeld verlaten van de rijbaan herkent de rijbaan met de camera op de voorruit en waarschuwt u wanneer uw auto afwijkt van de rijb ...

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Stuurkolomschakelaars
  Radio: selecteren van vorige/ volgende voorkeuzezender. CD/USB: selecteren van het genre/ de artiest/de map/de afspeellijst uit de lijst, afhankelijk van de indeling. Selecteren van het vorig ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024