Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019): Peugeot Connect SOS

Druk in geval van nood langer dan 2 seconden op deze toets.

Het groene LED-lampje en een gesproken bericht bevestigen de oproep naar de alarmcentrale "Peugeot Connect SOS"*.

* in overeenstemming met de algemene gebruiksvoorwaarden, die u bij uw verkooppunt kunt opvragen, en de technische beperkingen van het systeem.

Door deze toets meteen opnieuw in te drukken, wordt de oproep geannuleerd.

Het groene lampje dooft.

Het groene lampje blijft branden (zonder te knipperen) wanneer de verbinding tot stand is gebracht.

Aan het einde van het gesprek gaat het lampje uit.

De alarmcentrale "Peugeot Connect SOS" lokaliseert onmiddellijk uw auto, neemt in uw landstaal contact met u op** en roept indien nodig de hulp in van de bevoegde hulpdiensten. In landen waar de alarmcentrale niet operationeel is of wanneer de lokalisatie uitdrukkelijk is geweigerd, wordt de oproep meteen doorgestuurd naar de hulpdiensten (112), zonder lokalisatie.

Als onafhankelijk van de activering van de airbags een aanrijding is gedetecteerd door de airbagregeleenheid, wordt automatisch een noodoproep verzonden.

** afhankelijk van de geografische dekking van "Peugeot Connect SOS", "Peugeot Connect Assistance" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem werkzaam is en de lijst van beschikbare diensten PEUGEOT CONNECT kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op de website voor uw land bekijken.

Indien u gebruikmaakt van de dienst Peugeot Connect Packs met SOS-pakket en pechhulpservice, beschikt u over aanvullende diensten via uw persoonlijke pagina op de internetsite voor uw land.

Werking van het systeem

Bij het aanzetten van het contact gaat het groene lampje 3 seconden branden. Dit duidt op een goede werking van het systeem.

Het knipperen en vervolgens doven van het oranje lampje duidt op een storing in het systeem.

Als het oranje lampje blijft branden, moet de noodbatterij worden vervangen.

In beide gevallen kan er mogelijk geen noodoproep of pechhulpoproep worden verstuurd.

Raadpleeg zo snel mogelijk een erkend reparateur.

Bij een storing in het systeem kan er wel met de auto worden gereden.

  Noodoproep of pechhulp

  ...

  Assistance-oproep met lokalisering

  Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto. Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**. Door deze toets meteen opnieuw i ...

  Zie ook:

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Door CITROËN aanbevolen ISOFIX-kinderzitjes
  Het CITROËN-netwerk levert een gamma ISOFIX-kinderzitjes. Deze kinderzitjes, die zijn voorzien van een onderdeelnummer, zijn goedgekeurd voor gebruik in uw auto. "RÖMER Baby ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Aanwijzingen voor het aanslepen
  In het algemeen geldt dat een wagen niet gestart mag worden door hem te slepen. Gebruik in plaats daarvan de starthulp. Om technische redenen kunnen de volgende wagens niet worden gestart door te ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024