Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024): Hoe werkt Climatronic?

Afb. 62
Afb. 62 In de middenconsole: bedieningselementen van de Climatronic.

De betreffende toets indrukken om een concrete functie in te schakelen. Om de functie uit te schakelen, nogmaals op de toets drukken.

De led in elk bedieningselement gaat branden om aan te geven dat de betreffende functie van een bedieningselement ingeschakeld is.

(1) Temperatuur / De linker- en rechterzijde kunnen afzonderlijk worden geregeld: draai aan de regelknop om de temperatuur in te stellen.

(2) Ventilator / Het vermogen van de ventilator wordt automatisch geregeld. Druk op de knoppen om ook de ventilator handmatig te regelen.

(3) Luchtverdeling / De luchtstroom wordt automatisch ingesteld op een comfortabele waarde. Deze kan ook handmatig worden ingeschakeld met de knoppen 3 .

(4) / Weergave van de gekozen temperatuur voor de linker- en rechterzijde van de wagen en voor de ventilatorsnelheid.

Ontwasemingsfunctie / De aangezogen buitenlucht wordt naar de voorruit geleid en de circulatiefunctie wordt automatisch uitgeschakeld. Om de voorruit sneller te ontwasemen, wordt vocht onttrokken uit de lucht bij temperaturen boven ca. +3ºC (+38ºF) en draait de ventilator op optimaal vermogen.

  De lucht wordt via de roosters in het dashboard naar het bovenlichaam geleid.

Luchtverdeling naar de voetenruimte.

  Luchtverdeling naar boven.

Achterruitverwarming: werkt enkel wanneer de motor draait en wordt pas na maximaal 10 minuten automatisch uitgeschakeld.

  Luchtrecirculatie

Toets voor de stoelverwarming

De knop indrukken om het koelsysteem aan of uit te zetten.

Druk op de toets om de instelling aan de bestuurderszijde op de voorpassagierszijde toe te passen. Bedien de temperatuurregelaar voor de passagierszijde als u de temperatuur aan die zijde afzonderlijk wilt instellen.

Automatische regeling van temperatuur, ventilatie en luchtverdeling.

Uitschakelen / Druk op de toets of zet de ventilator handmatig op .

    Airconditioning

    Gerelateerde video Afb. 61 Airconditioning ...

    Hoe werkt de handbediende airconditioning?

    Afb. 63 In de middenconsole: knoppen voor de handbediende airconditioning. De betreffende toets indrukken om een concrete functie in te schakelen. Om de functie uit te schakelen, nogmaals op de ...

    Zie ook:

    Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020). Werking systeem
    Ventilatie 1. Selecteer de gezichtsniveau modus. 2. Schakel de stand BUITENLUCHT in met de luchttoevoertoets. 3. Stel de temperatuur in op de gewenste waarde. 4. Zet de aanjager op de gew ...

    Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020). Stuur niet vergrendeld (auto's met Smart Key-systeem)
    Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als het stuurwiel niet wordt vergrendeld wanneer de Engine Start/Stop-knop UIT geschakeld is. Controleer vergrendeling stuur (auto's met Smart Key ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024