Seat Ibiza: Pedaalruimte

Pedalen

 • Zorg ervoor dat u het gas-, rem- en koppelingspedaal altijd ongehinderd kunt intrappen.
 • Zorg ervoor dat de pedalen ongehinderd in hun oorspronkelijke stand kunnen terugkomen.
 • Zorg ervoor dat de vloermatten tijdens het rijden veilig zijn bevestigd en de pedalen niet hinderen.

Er mogen alleen vloermatten worden gebruikt die het pedaalbereik vrijlaten en goed zijn vastgemaakt tegen verschuiven. Geschikte vloermatten zijn verkrijgbaar bij een officiele dealer.

Bij uitval van een remcircuit moet het rempedaal verder dan gebruikelijk worden ingetrapt om de wagen tot stilstand te brengen.

Geschikt schoeisel dragen

Draag schoenen die uw voeten goede steun geven en waarmee u de pedalen goed kunt bedienen.

ATTENTIE
 • Wanneer de pedalen niet ongehinderd kunnen worden bediend, kan dat leiden tot kritische situaties en zwaar lichamelijk letsel.
 • Nooit vloermatten of andere bekleding over de ingebouwde vloermatten leggen of installeren omdat die het pedaalbereik kunnen verkleinen en de bediening van de pedalen hinderen - gevaar voor ongevallen!
 • Nooit voorwerpen in de voetenruimte voor de bestuurder leggen. Een voorwerp kan bij de pedalen komen en de bediening van de pedalen belemmeren. Bij een plotseling rij- of remmanoeuvre bent u niet meer in staat te remmen, de koppeling kunt bedienen of gas kunt geven - gevaar voor ongevallen!

  Juiste stand van de hoofdsteunen van de achterstoelen

  Afb. 97 Hoofdsteun in gebruiksstand. Afb. 98 Waarschuwingssticker stand hoofdsteun. Een juiste stand van de hoofdsteunen maakt een belangrijk deel uit van de bescherming van de inzittenden ...

  Veiligheidsgordels

  ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Ontgrendelen
  Om te ontgrendelen: 1. Druk op de knop portier openen (2) op de afstandsbediening. 2. De portieren ontgrendeld. De alarmknipperlichten knipperen twee keer. Informatie Na het openen van de por ...

  Citroen C3. Tijd instellen
  Druk op Instellingen om de hoofdpagina weer te geven. Druk op de toets " OPTIES " om de secundaire pagina weer te geven. Selecteer " Instellen tijd-datum ". Selecteer &quo ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024