Seat Ibiza: Verstelbare bodem van de bagageruimte

Afb. 170
Afb. 170 Variabele bodem van de bagageruimte: A hoge stand; B lage stand.

Afb. 171
Afb. 171 Variabele bodem van de bagageruimte: schuine stand.

Variabele bodem in hoge stand

 • Licht de bodem bij de greep afb. 170 1 op, trek hem naar achteren tot de voorzijde van de bodem volledig voorbij de steunen 2 is.
 • De bodem hierover naar voren schuiven tot tegen de aanslag van de rugleuning van de achterbank en vervolgens de bodem omlaagbrengen met greep 1 .

Variabele bodem in lage stand

 • Breng de bodem omhoog met de greep 1 en trek hem naar achteren tot de steunen 2 volledig voorbij de voorzijde van de bodem liggen.
 • Dit voorste deel doen samenvallen met de onderste gleuven van deze steunen en de bodem naar voren schuiven tot tegen de aanslag op de rugleuning van de achterbank en tegelijkertijd de bodem omlaag brengen met greep 1 .

Variabele bodem in schuine stand Met schuine variabele bodem wordt toegang verkregen tot de zone van het reservewiel/afdichtset.

 • Licht de verstelbare bodem in hoge stand bij de greep 1 op, trek eraan en duw hem naar de rugleuning van de achterbank tot de bodem omslaat langs de scharnierlijn en het bewegende deel van de bodem hierop rust.
 • Duw de bodem op de daarvoor bestemde houders afb. 171 (pijlen).
ATTENTIE Bij plots remmen of bij een ongeval kunnen voorwerpen door de binnenruimte geslingerd worden en zware of dodelijke verwondingen veroorzaken.
 • De voorwerpen altijd bevestigen, zelfs wanneer de bodem van de bagageruimte correct omhooggebracht is.
 • Tussen de achterbank en de bodem van de bagageruimte enkel voorwerpen transporteren die 2/3 van de hoogte van de bodem niet overschrijden.
 • Tussen de achterbank en de bodem van de omhooggebrachte bagageruimte mogen enkel voorwerpen worden getransporteerd met een maximumgewicht van ca. 7,5 kg.

 

VOORZICHTIG
 • Het maximumgewicht dat de variabele bodem van de bagageruimte in de bovenste stand kan dragen is 150 kg.
 • Zorg dat de bagageruimtevloer niet naar beneden valt bij het sluiten en volg precies de geleidingen. De zijbekleding en de bagageruimtevloer zouden anders kunnen worden beschadigd.

 

Let op

SEAT beveelt aan de voorwerpen met banden aan de bevestigingsogen vast te maken.

  Bevestigingsogen

  Afb. 169 Plaatsing van de bevestigingsogen in de bagageruimte. In de bagageruimte kunnen zich enkele bevestigingsogen bevinden voor het bevestigen van bagage en voorwerpen afb. 169 (pijlen). ...

  Dakdragersysteem

  ...

  Zie ook:

  Peugeot 208. Onderhoudstips
  Algemene adviezen voor wat betreft het onderhoud van uw auto vindt u in het garantieen onderhoudsboekje. Matte lak Als uw auto is voorzien van een heldere, matte vernislaag, dan is het uiterm ...

  Hyundai i20. Diesel verbindingsblok (Diesel doos)
  Aan de binnenzijde van de deksels vindt u een label met daarop de naam van de zekeringen en relais en de capaciteit. Informatie Mogelijk zijn niet alle beschrijvingen van de zekeringkast van ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024