Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024): Voorstoelen verstellen

ATTENTIE Belangrijke informatie, tips, adviezen en waarschuwingen die u in het belang van uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw passagiers moet lezen en in acht nemen, vindt u in het hoofdstuk Veilig rijden.

 

ATTENTIE
  • Nooit de bestuurders- of bijrijdersstoel tijdens het rijden verstellen. Tijdens het verstellen van de stoel neemt u een verkeerde zithouding aan, wat kan leiden tot ongevallen.

    Verstel de bestuurders- of bijrijdersstoel alleen wanneer de wagen stilstaat.

  • Om het risico op verwondingen bij plotseling remmen of een ongeluk te verkleinen, nooit met te ver naar achteren staande rugleuning rijden. De optimale beschermende werking van de veiligheidsgordel wordt alleen bereikt wanneer de rugleuning in een rechte stand staat en de inzittenden de veiligheidsgordels goed hebben omgegespt. Hoe verder de rugleuning naar achteren gekanteld is, hoe groter het gevaar op lichamelijk letsel is door een verkeerd gordelverloop!
  • Wees voorzichtig bij het verstellen van de stoel in hoogte of lengterichting! Door het ongecontroleerd en achteloos verstellen van de voorstoelen kunnen verwondingen door knellen ontstaan.
  • Trek verticaal en niet lateraal aan de hendel om de stoel in de lengterichting te verplaatsen, aangezien deze door de kracht die zo uitgeoefend wordt beschadigd kan raken.

    Stoelen en hoofdsteunen verstellen

    ...

    Voorste hoofdsteunen regelen

    Hoofdsteun zo verstellen dat de bovenzijde van de hoofdsteun zo mogelijk in lijn ligt met het bovenste gedeelte van het hoofd van de inzittende. Als dit niet mogelijk is, probeer dan een stand in ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Functie "ventilatie bij aangezet contact"
    Als het contact is aangezet, kunt u gebruikmaken van het ventilatiesysteem en via het menu Airconditioning de luchtopbrengst en luchtverdeling in het interieur regelen. Deze functie is gedurende ...

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Bij het aanzetten van het contact
    Als het contact wordt aangezet, gaan bepaalde waarschuwingslampjes op het instrumentenpaneel enkele seconden branden. Zodra de motor wordt gestart, moeten deze lampjes weer uitgaan. Als een l ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024