Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Comfortopenen/comfortsluiten

Met de functie Comfortopenen en -sluiten kunt u op eenvoudige wijze van binnenuit alle ruiten en het schuif-/kanteldak* openen en sluiten.

Comfortopenen

 • Ontgrendelingsknop op de sleutel indrukken tot alle ruiten en het schuif-/kanteldak* in de gewenste stand staan, of
 • Ontgrendel eerst de wagen met de knop op de sleutel met afstandsbediening en houd de knop voor het vergrendelen van het portier aan bestuurderszijde ingedrukt totdat alle ruiten en het schuif-/kanteldak* in de gewenste stand staan.

Comfortsluiten

 • Ontgrendelingsknop op de sleutel indrukken tot alle ruiten en het schuif-/kanteldak* dicht zijn of
 • Sleutel in het slot van het bestuurdersportier in de vergrendelingsstand houden, tot alle ruiten en het schuif-/kanteldak* zijn gesloten.

Comfortopenen instellen in het Easy Connect*- systeem

 • Kies: Toets > functietoets SETUP > Openen en sluiten > Ruitbediening > Comfortopenen, om alle ruiten de kiezen (Alle), alleen die van de bestuurder (Bestuurder) of geen (Gedeactiveerd).
ATTENTIE
 • Nooit achteloos of ongecontroleerd het schuif-/kanteldak* sluiten. Gevaar voor verwondingen!
 • Om veiligheidsredenen mogen de ruiten alleen op een afstand van ca. 2 meter van de wagen met de sleutel met radiografische afstandsbediening worden geopend en gesloten.

  Tijdens het sluiten altijd naar het omhoogschuiven van de ruiten en het sluiten van het schuif-/kanteldak* kijken, opdat niemand klem komt te zitten. Als de vergrendelingsknop wordt losgelaten, wordt het sluiten direct afgebroken.

  Sluitkrachtbegrenzing voor de ruiten

  De sluitkrachtbegrenzing verlaagt het risico op verwonding bij het sluiten van de elektrisch bedienbare ruiten. Als het automatisch sluiten van een ruit stroef verloopt of wordt tegengewerkt d ...

  Sluit- en openingsautomaat

  Dankzij de sluit-/openingsautomaat hoeft u de knop niet te blijven indrukken. Knoppen afb. 146  1 , 2 , 3 en 4 hebben twee standen voor het openen en twee voor het sluiten van de ruiten. D ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Elektrische accessoires monteren
  Bij het ontwerp van het elektrische circuit van uw auto is reeds rekening gehouden met de montage van zowel de standaarduitrusting als eventuele opties. Raadpleeg het PEUGEOT-netwerk of een gek ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). De auto starten
  Contactslot Afb. 38 Standen van de contactsleutel. Contact inschakelen: sleutel in het contact plaatsen en motor starten. Stuur ver- en ontgrendelen Stuur vergrendelen: contactsleutel verw ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024