Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Comfortopenen/comfortsluiten

Met de functie Comfortopenen en -sluiten kunt u op eenvoudige wijze van binnenuit alle ruiten en het schuif-/kanteldak* openen en sluiten.

Comfortopenen

  • Ontgrendelingsknop op de sleutel indrukken tot alle ruiten en het schuif-/kanteldak* in de gewenste stand staan, of
  • Ontgrendel eerst de wagen met de knop op de sleutel met afstandsbediening en houd de knop voor het vergrendelen van het portier aan bestuurderszijde ingedrukt totdat alle ruiten en het schuif-/kanteldak* in de gewenste stand staan.

Comfortsluiten

  • Ontgrendelingsknop op de sleutel indrukken tot alle ruiten en het schuif-/kanteldak* dicht zijn of
  • Sleutel in het slot van het bestuurdersportier in de vergrendelingsstand houden, tot alle ruiten en het schuif-/kanteldak* zijn gesloten.

Comfortopenen instellen in het Easy Connect*- systeem

  • Kies: Toets > functietoets SETUP > Openen en sluiten > Ruitbediening > Comfortopenen, om alle ruiten de kiezen (Alle), alleen die van de bestuurder (Bestuurder) of geen (Gedeactiveerd).
ATTENTIE
  • Nooit achteloos of ongecontroleerd het schuif-/kanteldak* sluiten. Gevaar voor verwondingen!
  • Om veiligheidsredenen mogen de ruiten alleen op een afstand van ca. 2 meter van de wagen met de sleutel met radiografische afstandsbediening worden geopend en gesloten.

    Tijdens het sluiten altijd naar het omhoogschuiven van de ruiten en het sluiten van het schuif-/kanteldak* kijken, opdat niemand klem komt te zitten. Als de vergrendelingsknop wordt losgelaten, wordt het sluiten direct afgebroken.

    Sluitkrachtbegrenzing voor de ruiten

    De sluitkrachtbegrenzing verlaagt het risico op verwonding bij het sluiten van de elektrisch bedienbare ruiten. Als het automatisch sluiten van een ruit stroef verloopt of wordt tegengewerkt d ...

    Sluit- en openingsautomaat

    Dankzij de sluit-/openingsautomaat hoeft u de knop niet te blijven indrukken. Knoppen afb. 146  1 , 2 , 3 en 4 hebben twee standen voor het openen en twee voor het sluiten van de ruiten. D ...

    Zie ook:

    Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020). Rijden in het donker
    Pas uw snelheid zo aan dat u in bochten niet hoeft te remmen of te schakelen, vooral op een nat wegdek. Het beste is licht accelererend de bocht uit te rijden. Vloeiend nemen van bochten Nacht ...

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Verwarming
    De verwarming werkt uitsluitend bij draaiende motor. Temperatuurregeling Draai de knop van blauw (koud) naar rood (warm) om de temperatuur naar uw wens in te stellen. Regeling luchtopbre ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024