Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): De afneembare kogelkop verwijderen - Stap 2

Afb. 223 De afneembare kogelkop losmaken
Afb. 223 De afneembare kogelkop losmaken

De eerste stap mag niet worden overgeslagen, De afneembare kogelkop verwijderen - Stap 1!

De afneembare kogelkop vrijmaken

  • Houd de afneembare kogelkop onderaan vast.
  • Druk de ontgrendelbout A in de richting van de pijl 1 tot aan de aanslag en duw tegelijk de hendel B in de richting van de pijl 2 tot aan de aanslag.

In deze stand is de afneembare kogelkop los en valt hij vrij naar beneden. Indien dit niet gebeurt bij het loslaten, drukt u er van boven op met uw andere hand.

De afneembare kogelkop wordt tegelijk vastgezet in de reservestand en is zo klaar om opnieuw in de haakhouder geschoven te worden.

  • Zet de dop 4 afb. 213 in zijn houder.
ATTENTIE Laat de afneembare kogelkop nooit in de bagageruimte slingeren. Dit kan schade veroorzaken in de bagageruimte bij het plots remmen en de veiligheid van de inzittenden in gevaar brengen!

 

VOORZICHTIG
  • Indien u de hendel vasthoudt en niet volledig omlaag tot de aanslag drukt, zal de afneembare kogelkop na verwijdering bovenaan blijven en niet in de reservestand vastgezet zijn. De afneembare kogelkop moet in deze stand worden geplaatst vóór de volgende montage.
  • Houd de afneembare kogelkop in de reservestand met de sleutel ingestoken in de houder, terwijl u hem omlaag brengt met de tegenoverliggende kant. Er bestaat risico op schade aan de sleutel!
  • Oefen niet te veel druk uit bij het hanteren van de hendel (ga er bijv. niet op leunen)!

 

Let op

Verwijder het vuil van de afneembare kogelkop voordat u hem bewaart met het wagengereedschap.

    De afneembare kogelkop verwijderen - Stap 1

    Afb. 221 Het deksel van het slot verwijderen Afb. 222 Slot deblokkeren Neem het deksel A van het slot weg in de richting van de pijl 1 afb. 221. Steek de sleutel B in het slot in de ...

    Werking en behandeling

    Sluit de holte van de houder met de afdekking zodat geen vuil kan binnendringen. Voordat een aanhangwagen wordt aangekoppeld, dient u altijd de kogelkop te controleren en zo nodig te behandelen ...

    Zie ook:

    Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Algemene aanwijzingen
    Filter tegen schadelijke stoffen Het interieurluchtfilter (roet- en absorptiekoolfilter) zorgt ervoor dat verontreinigingen in de buitenlucht (bijv. stof of pollen) worden verminderd resp. tegenge ...

    Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Omgaan met CD's
    (indien van toepassing) Als de temperatuur in de auto te hoog is opgelopen, open dan eerst de ruiten voordat u het audiosysteem van uw auto aanzet. Het is verboden om MP3/WMA bestanden z ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024