Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Inleiding

Bij ingeschakeld contact is het mogelijk de verschillende functies van het display te raadplegen door te navigeren door de menu's.

Bij wagens met multifunctiestuurwiel kan de multifunctie-indicatie uitsluitend worden bediend via de knoppen aan dat stuurwiel.

Het aantal menu's dat weergegeven wordt op het display van het instrumentenpaneel varieert naargelang de elektronica en uitvoering van de wagen.

Bij een gespecialiseerde dealer kunnen functies geprogrammeerd of gewijzigd worden volgens de uitvoering van de wagen. Geadviseerd wordt om naar de werkplaats van een officiële SEAT dealer te gaan.

Een aantal opties van het menu kan enkel geraadpleegd worden wanneer het voertuig stilstaat.

Zolang een waarschuwing met hoogste prioriteit 1 weergegeven wordt op het scherm, kunnen de menu's niet getoond worden. Bepaalde waarschuwingen kunnen worden bevestigd via de ruitenwisserhendel of de knop op het multifunctiestuurwiel; deze verdwijnen dan.

Het informatiesysteem biedt ook de volgende informatie en aanwijzingen (volgens de uitrusting van de wagen):

Ritgegevens

 • Multifunctie-indicatie vanaf het vertrek
 • Multifunctie-indicatie vanaf het tanken
 • Multifunctie-indicatie berekening totaal
ATTENTIE

Iedere afleiding kan tot een ongeval leiden met het daaraan verbonden risico van verwondingen.

 • De knoppen e.d. van het instrumentenpaneel niet tijdens het rijden bedienen.

  Bestuurdersinformatiesysteem

  ...

  Bediening menu's in het instrumentenpaneel

  Afb. 47 Ruitenwisserhendel: controletoetsen. Afb. 48 Rechterdeel van het multifunctiestuurwiel: controletoetsen. Het informatiesysteem voor de bestuurder wordt bediend met de knoppen van het ...

  Zie ook:

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Tripcomputer
  De tripcomputer voorziet de bestuurder via een display van informatie over de rit wanneer het contactslot in de stand ON staat. Alle opgeslagen informatie (behalve kilometerteller) worden ger ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Plaats van de zekeringen
  Afb. 71 In het dashboard aan bestuurderszijde: deksel van de zekeringenhouder. Afb. 72 In de motorruimte: deksel van de zekeringenhouder. De zekeringenhouder onder het instrumentenpaneel ope ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024