Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Inleiding tot thema

ATTENTIE Het verkeerd of onachtzaam gebruiken van het glazen dak kan leiden tot ernstige verwondingen.
  • Open of sluit het glazen dak en het rolgordijn enkel wanneer niemand zich in het werkingsgebied ervan bevindt.
  • Laat wanneer u het voertuig verlaat nooit de autosleutel in de wagen achter.
  • Laat nooit kinderen of hulpbehoevende personen achter in het interieur, zeker niet indien ze toegang hebben tot de autosleutel.

    Indien ze de sleutel gebruiken zonder toezicht, kunnen ze de auto vergrendelen, de motor in werking stellen, het contact inschakelen en het glazen dak bedienen.

  • Na het uitschakelen van het contact kunt u het glazen dak nog korte tijd openen of sluiten, mits het bestuurders- of bijrijdersportier niet geopend wordt.

 

VOORZICHTIG
  • Om bij winterse temperaturen schade te voorkomen moet u eventueel aanwezig ijs en sneeuw van het dak verwijderen voordat u het glazen dak opent of omhoog zet.
  • Voordat u de auto verlaat of in geval van neerslag dient u het glazen dak steeds te sluiten. Als het glazen dak open of opgeklapt is kan er water in de binnenruimte binnendringen en aanzienlijke schade aan het elektrische systeem veroorzaken. Dit kan ook andere schade aan de wagen tot gevolg hebben.

 

Let op
  • Verwijder regelmatig bladresten en andere losse voorwerpen die op de geleidingen van het glazen dak terechtkomen met de hand of met een stofzuiger.
  • Als het glazen dak niet goed werkt, dan zal de sluitkrachtbegrenzing ook niet goed werken.

    Raadpleeg een gespecialiseerde werkplaats.

    Glazen dak

    ...

    Glazen dak openen en sluiten

    Afb. 147 In de hemelbekleding: toets van het glazen dak. Het glazen dak werkt alleen bij ingeschakeld contact. Na het uitschakelen van het contact kunt u het glazen dak nog enkele minuten opene ...

    Zie ook:

    Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Kantelbesturing / Telescoopbesturing
    (indien van toepassing) Stel het stuurwiel zo in, dat het in de richting van je borst wijst en niet in de richting van je gezicht. Zorg ervoor dat u de waarschuwingslampjes en meters op het dashb ...

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Veelgestelde vragen
    Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over uw audiosysteem. VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Er is een verschil in geluidskwaliteit tussen de verschillende gel ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024