Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Inleiding tot thema

ATTENTIE Het verkeerd of onachtzaam gebruiken van het glazen dak kan leiden tot ernstige verwondingen.
 • Open of sluit het glazen dak en het rolgordijn enkel wanneer niemand zich in het werkingsgebied ervan bevindt.
 • Laat wanneer u het voertuig verlaat nooit de autosleutel in de wagen achter.
 • Laat nooit kinderen of hulpbehoevende personen achter in het interieur, zeker niet indien ze toegang hebben tot de autosleutel.

  Indien ze de sleutel gebruiken zonder toezicht, kunnen ze de auto vergrendelen, de motor in werking stellen, het contact inschakelen en het glazen dak bedienen.

 • Na het uitschakelen van het contact kunt u het glazen dak nog korte tijd openen of sluiten, mits het bestuurders- of bijrijdersportier niet geopend wordt.

 

VOORZICHTIG
 • Om bij winterse temperaturen schade te voorkomen moet u eventueel aanwezig ijs en sneeuw van het dak verwijderen voordat u het glazen dak opent of omhoog zet.
 • Voordat u de auto verlaat of in geval van neerslag dient u het glazen dak steeds te sluiten. Als het glazen dak open of opgeklapt is kan er water in de binnenruimte binnendringen en aanzienlijke schade aan het elektrische systeem veroorzaken. Dit kan ook andere schade aan de wagen tot gevolg hebben.

 

Let op
 • Verwijder regelmatig bladresten en andere losse voorwerpen die op de geleidingen van het glazen dak terechtkomen met de hand of met een stofzuiger.
 • Als het glazen dak niet goed werkt, dan zal de sluitkrachtbegrenzing ook niet goed werken.

  Raadpleeg een gespecialiseerde werkplaats.

  Glazen dak

  ...

  Glazen dak openen en sluiten

  Afb. 147 In de hemelbekleding: toets van het glazen dak. Het glazen dak werkt alleen bij ingeschakeld contact. Na het uitschakelen van het contact kunt u het glazen dak nog enkele minuten opene ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Wagen omhoogbrengen op de hefbrug
  Afb. 85 Steunpunten voor de krik. Afb. 86 Plaatsen van de krik. Plaats de krik* (wagengereedschap) op een stevige ondergrond. Gebruik indien nodig een stabiele plaat met een groot opp ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Voorste sleepoog
  Afb. 108 Voorbumper rechts: de afdekking verwijderen. Afb. 109 Voorbumper rechts: vastgeschroefd sleepoog. Het voorste sleepoog wordt pas ingebouwd wanneer het nodig is. Rechts in de voorb ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024