Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Knipperlicht- en grootlichthendel

Parkeerlicht

 • Contact uitzetten en de sleutel uit het contactslot trekken.
 • Hendel omhoog- of omlaagdrukken om het rechter- of het linkerparkeerlicht in te schakelen.

Comfortlichten Beweeg voor de comfortlichten de hendel met ingeschakeld contact omhoog of omlaag tot aan het punt waar u enige weerstand voelt en laat de hendel los. Het knipperlicht knippert driemaal.

De comfortknipperlichten kunnen worden inen uitgeschakeld in het Easy Connect-systeem via toets en de functieknop SETUP > Lichten > Comfortknipperlichten.

Bij wagens die niet over het betreffende menu beschikken, kan de functie worden gedeactiveerd in een gespecialiseerde werkplaats.

ATTENTIE Door het grootlicht worden andere bestuurders ernstig verblind - gevaar voor ongevallen! Gebruik het grootlicht resp. grootlichtsignaal alleen wanneer niemand kan worden verblind.

 

Let op
 • Indien de comfortknipperlichten in werking zijn (driemaal knipperen) en het comfortknipperlicht van het tegenoverliggende deel wordt geactiveerd, dan stopt het actieve deel met knipperen en knippert het licht slechts eenmaal in het nieuwe deel dat is geselecteerd.
 • De knipperlichten werken alleen bij ingeschakeld contact. Het betreffende controlelampje in het instrumentenpaneel knippert.

  Het controlelampjeknippert als de knipperlichten worden ingeschakeld en een aanhangwagen correct aan de wagen is aangesloten.

  Als een gloeilamp van de knipperlichten defect is, knippert het controlelampje twee keer zo snel. Als de knipperlichten van de aanhangwagen defect zijn, brandt het controlelampje niet. De gloeilamp vervangen.

 • Het grootlicht kan alleen bij ingeschakeld dimlicht worden ingeschakeld. In het instrumentenpaneel brandt dan controlelampje .
 • Het grootlichtsignaal brandt zo lang als u de hendel vasthoudt - ook als het licht niet is ingeschakeld. In het instrumentenpaneel brandt dan controlelampje .
 • Bij ingeschakeld parkeerlicht branden aan de betreffende zijde van de wagen de koplamp met stadslicht en het achterlicht. Het parkeerlicht brandt alleen bij uitgeschakeld contact. Als het licht is ingeschakeld, klinkt er een akoestisch signaal zolang het bestuurdersportier is geopend.
 • Als bij ingeschakelde knipperlicht de contactsleutel uit het contactslot wordt getrokken, klinkt er een waarschuwingssignaal zolang het bestuurdersportier geopend is. Dat herinnert u eraan de knipperlichten uit te schakelen, tenzij u het parkeerlicht juist wilt hebben ingeschakeld.

  Mistlicht

  Afb. 148 Dashboard: lichtschakelaar. Mistlampen vooraan inschakelen* Trek de lichtschakelaar van deze lampen uit tot in de eerste stand afb. 148 1 , vanaf de posities , of . Het symb ...

  Functie Coming Home/Leaving Home

  Afb. 149 Gerelateerde video De functie Leaving Home wordt met een lichtsensor gecontroleerd. Indien de functie Coming Home of Leaving Home ingeschakeld is, gaan als oriëntatielichten ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Dimlicht
  Afb. 114 In de motorruimte: de afdekking verwijderen. Afb. 115 In de motorruimte: lampje dimlicht. Motorkap openen. De band afb. 114  1 verplaatsen in pijlrichting en de kap ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Waarschuwingslampje
  Als het controlelampje rood gaat branden, betekent dat dat de motoroliedruk te laag is. Als het symbool knippert en er klinken tegelijkertijd drie waarschuwingssignalen, de motor afzetten en ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024