Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024): Luchtcirculatiefunctie

In de luchtrecirculatiefunctie wordt voorkomen dat in de wagen geuroverlast ontstaat, bijv. bij het rijden door tunnels of in files.

Als de regelaar van de luchtverdeling in de ontwasemingsstand staat, zal de klep van luchtcirculatie altijd openstaan (controlelampje uit).

Als de regelaar van de luchtverdeling vanuit een willekeurige stand in de ontwasemingsstand wordt gezet, dan wordt de luchtcirculatie automatisch uitgeschakeld.

De luchtcirculatie inschakelen In iedere willekeurige stand van de luchtverdeling behalve de ontwasemingsstand:

 • Druk op de toets , het lampje van de toets gaat branden om aan te geven dat de luchtcirculatie in het interieur is ingeschakeld.

De luchtcirculatie uitschakelen In iedere willekeurige stand van de luchtverdeling behalve de ontwasemingsstand:

 • Druk nogmaals op de toets en het lampje van de toets gaat uit om aan te geven dat de luchttoevoer van buiten is ingeschakeld.

  In de ontwasemingsstand is de luchttoevoer in het interieur altijd van buitenaf.

ATTENTIE In de luchtcirculatiestand wordt geen buitenlucht tot het interieur toegelaten. Bovendien kunnen de ruiten bij uitgeschakelde airconditioning snel beslaan. Daarom de luchtcirculatiefunctie niet langere tijd ingeschakeld laten - gevaar voor ongevallen!

 

Let op
 • Bij inschakeling van de circulatiefunctie is automatisch de toets actief (om het beslaan van de ruiten te vermijden). Indien de temperatuurregelaar in koudste stand wordt gezet (blauw punt), worden de circulatiefunctie en de toets automatisch geactiveerd.
 • Als de functie niet met de toets wordt uitgeschakeld, wordt deze automatisch uitgeschakeld na ca. 20 min.

  Luchtroosters

  Afb. 173 Luchtroosters. Voor een correcte verwarming, koeling en ventilatie in het interieur van de wagen moeten de luchtroosters afb. 173 1 continu geopend zijn. Met de lamellen kunnen d ...

  Verwarming en frisse lucht

  ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Bereik van de 1,6 BlueHDi motor (Euro 6.1)
  Actieradius groter dan 2.400 km Als het contact wordt aangezet, wordt er geen informatie over de actieradius weergegeven op het instrumentenpaneel. Als u op deze knop drukt, wordt de actieradius ...

  Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Een band herstellen met de afdichtset
  Afb. 75 Standaardweergave: inhoud van de bandenafdichtset. De bandenafdichtset zit in de bagageruimte onder de laadvloerafdekking. De band afdichten Draai het dopje en het inzetstuk van het ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024