Citroen C3: Geolokalisatie

U kunt de geolokalisatie uitschakelen door gelijktijdig op de toetsen "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en "Pechhulp met lokalisatiefunctie" te drukken en vervolgens op "Pechhulp met lokalisatiefunctie" te drukken om te bevestigen.

Druk om de geolokalisatie weer in te schakelen nogmaals gelijktijdig op de toetsen "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en "Pechhulp met lokalisatiefunctie" en vervolgens op "Pechhulp met lokalisatiefunctie" om te bevestigen.

Wanneer u uw auto buiten het CITROËN-netwerk hebt gekocht, raden wij u aan de aanwezigheid van deze diensten bij het netwerk te laten controleren en eventueel configureren.

In een meertalig land kunt u het systeem laten configureren in de officiële landstaal van uw voorkeur.

Om technische redenenen, zoals het verbeteren van de telematicadiensten aan de klant, behoudt de fabrikant zich het recht voor om op elk willekeurig moment het telematicasysteem in de auto te wijzigen.

** Afhankelijk van de geografische dekking van "Oproep naar Urgence met lokalisering" en "Oproep naar Assistance met lokalisering" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem beschikbaar is en de lijst van beschikbare telematicadiensten kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op www.citroen.nl bekijken.

    Pechhulp met lokalisatiefunctie

    Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto. Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**. Door deze toets meteen opnieuw in ...

    Urgence-noodoproep of Assistance-pechhulpoproep

    ...

    Zie ook:

    Citroen C3. Instellingen
    Afhankelijk van de uitvoering ...

    Peugeot 208. Toegang tot het reservewiel
    Het reservewiel bevindt zich onder de vloer van de bagageruimte. Afhankelijk van het land van bestemming, is er een stalen reservewiel, een lichtmetalen reservewiel of noodreservewiel aanwez ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024