Citroen C3: Geolokalisatie

U kunt de geolokalisatie uitschakelen door gelijktijdig op de toetsen "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en "Pechhulp met lokalisatiefunctie" te drukken en vervolgens op "Pechhulp met lokalisatiefunctie" te drukken om te bevestigen.

Druk om de geolokalisatie weer in te schakelen nogmaals gelijktijdig op de toetsen "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en "Pechhulp met lokalisatiefunctie" en vervolgens op "Pechhulp met lokalisatiefunctie" om te bevestigen.

Wanneer u uw auto buiten het CITROËN-netwerk hebt gekocht, raden wij u aan de aanwezigheid van deze diensten bij het netwerk te laten controleren en eventueel configureren.

In een meertalig land kunt u het systeem laten configureren in de officiële landstaal van uw voorkeur.

Om technische redenenen, zoals het verbeteren van de telematicadiensten aan de klant, behoudt de fabrikant zich het recht voor om op elk willekeurig moment het telematicasysteem in de auto te wijzigen.

** Afhankelijk van de geografische dekking van "Oproep naar Urgence met lokalisering" en "Oproep naar Assistance met lokalisering" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem beschikbaar is en de lijst van beschikbare telematicadiensten kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op www.citroen.nl bekijken.

  Pechhulp met lokalisatiefunctie

  Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto. Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**. Door deze toets meteen opnieuw in ...

  Urgence-noodoproep of Assistance-pechhulpoproep

  ...

  Zie ook:

  Citroen C3. Signaal rijtijd
  Het systeem geeft een waarschuwing zodra het detecteert dat de bestuurder langer dan twee uur heeft gereden met een snelheid van meer dan 65 km/h zonder dat hij een pauze heeft genomen. Deze w ...

  Citroen C3. Hoofdverlichting
  De lichtschakelaar heeft verschillende standen om de zichtbaarheid van de auto en het zicht van de bestuurder aan te passen aan de omgeving: parkeerlicht: om gezien te worden, dimlicht: voor ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024