Citroen C3: Noodoproep met lokalisatiefunctie

Druk in geval van nood langer dan 2 seconden op deze toets.

Het knipperen van het groene ledlampje en een geluidssignaal bevestigen dat de oproep naar de alarmcentrale "Noodoproep met lokalisatiefunctie"* is verstuurd.

Door deze toets meteen opnieuw in te drukken, wordt de oproep geannuleerd.

Het groene ledlampje dooft.

Het groene ledlampje blijft branden (zonder te knipperen) wanneer de verbinding tot stand is gebracht.

Aan het einde van het gesprek gaat het lampje uit.

De alarmcentrale "Noodoproep met lokalisatiefunctie" lokaliseert onmiddellijk uw auto, neemt in uw landstaal contact met u op** en roept indien nodig de hulp in van de bevoegde hulpdiensten**. In landen waar de alarmcentrale niet operationeel is of wanneer de lokalisatie uitdrukkelijk is geweigerd, wordt de oproep meteen doorgestuurd naar de hulpdiensten (112), zonder lokalisatie.

Wanneer de elektronische eenheid airbags een botsing heeft waargenomen, wordt onafhankelijk van het eventueel afgaan van de airbags, automatisch een noodoproep gedaan.

Indien u gebruikmaakt van de dienst Citroën Connect Box met SOS-pakket en pechhulpservice, beschikt u over aanvullende diensten via uw persoonlijke pagina MyCITROËN op de internetsite voor uw land.

* Afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden, die u bij uw verkooppunt kunt opvragen, en de technische beperkingen van het systeem.
** Afhankelijk van de geografische dekking van "Pechhulp met lokalisatiefunctie" en "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem werkzaam is en de lijst van beschikbare telematicadiensten kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op www.citroen.nl bekijken.

Werking van het systeem

Bij het aanzetten van het contact, gaat het groene lampje 3 seconden branden. Dit duidt op een goede werking van het systeem.

Voor alle landen uitgezonderd Rusland, Wit-Rusland en Kazachstan.

Het rode lampje knippert en dooft vervolgens: er is een storing in het systeem.

Het rode lampje blijft branden: de noodbatterij moet worden vervangen.

Voor Rusland, Wit-Rusland en Kazachstan.

Het rode lampje blijft branden: er is een storing in het systeem.

Het rode lampje knippert: de noodbatterij moet worden vervangen.

In beide gevallen is het mogelijk dat de Urgence-oproep of Assistance-oproep niet meer werkt.

Neem zo snel mogelijk contact op met een gekwalificeerde werkplaats.

Bij een storing in dit systeem kan er met de auto worden gereden.

  Urgence-noodoproep of Assistance-pechhulpoproep

  ...

  Pechhulp met lokalisatiefunctie

  Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto.. Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**. Door deze toets meteen opnieuw ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Exterieur overzicht (II)
  De werkelijke uitvoering kan verschillen met de afbeelding. Antenne Portieren Tankdopklep Waarschuwingen parkeerhulp* Derde remlicht Achteruitrij camera* Achterr ...

  Seat Ibiza. Lampjes van mistlamp vervangen
  Lamp van mistlicht Afb. 117 Mistlamp. De handelingen in de aangegeven volgorde uitvoeren: Steek een schroevendraaier in de gleuf afb. 117  A (pijl). Maak vervolgens de klemmen ron ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024