Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020): Startblokkeersysteem

(indien van toepassing)

Het startonderbrekingssysteem beschermt de auto tegen diefstal. Als een onjuist gecodeerde sleutel (of ander apparaat) wordt gebruikt, wordt het brandstofsysteem van de motor uitgeschakeld.

Wanneer het contactslot in de positie AAN staat, moet de startblokkeringsindicator kort oplichten, dan uitgaan. Als de indicator knippert, herkent het systeem van de codering de sleutel niet.

Plaats het contact in stand LOCK/OFF, plaats dan het contactslot terug in de stand ON.

Het systeem kan de code van uw sleutel niet herkennen als een andere startonderbrekersleutel of een ander metalen voorwerp (dwz, sleutelhanger) zich in de buurt van de sleutel bevindt. Deze metalen voorwerpen kunnen het signaal van de transponder storen, waardoor de motor niet kan worden gestart.

Als het systeem nog steeds de code van de sleutel niet herkent, is het raadzaam contact op te nemen met uw HYUNDAI-dealer.

Probeer niet om dit systeem te wijzigen of er andere apparaten aan toe te voegen. Dit kan elektrische problemen veroorzaken die uw auto onbruikbaar kunnen maken.

WAARSCHUWING

Bewaar geen reservesleutels in uw auto, om diefstal van uw auto te voorkomen. Uw wachtwoord van de startblokkering is uniek en strikt persoonlijk.

AANWIJZING

De transponder in uw contact sleutel is een belangrijk onderdeel van het startblokkeersysteem. Hij is ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik. Let op voor vocht, statische elektriciteit en een ruwe behandeling. Hierdoor kan de startblokkering defect raken.

  Voorzorgsmaatregelen voor de Smart Key

  Onder de volgende omstandigheden werkt de Smart Key niet: Als de Smart Key zich in de buurt van een andere zender (bijvoorbeeld van een radiostation of een luchthaven) bevindt, waardoor de ...

  Sloten

  ...

  Zie ook:

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Stoelverwarming
  Bij draaiende motor kunt u met de draaiknop de stoelverwarming inschakelen en een verwarmingsstand selecteren: 0: Uit. 1: Laag. 2: Gemiddeld. 3: Hoog. De voorstoelen kunnen onafhank ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Motor starten
  WAARSCHUWING Draag altijd geschikte schoenen tijdens het rijden. Ongeschikt schoeisel, zoals hoge hakken, skibotten, sandalen, teenslippers, etc., kunnen het gebruik van rem-, gas ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024