Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024): Geolokalisatie

U kunt de geolokalisatie uitschakelen door gelijktijdig op de toetsen "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en "Pechhulp met lokalisatiefunctie" te drukken en vervolgens op "Appel d'Pechhulp met lokalisatiefunctie" te drukken om te bevestigen.

Druk om de geolokalisatie weer in te schakelen nogmaals gelijktijdig op de toetsen "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en "Pechhulp met lokalisatiefunctie"en vervolgens op "Pechhulp met lokalisatiefunctie" om te bevestigen.

Wanneer u uw auto buiten het CITROËN-netwerk hebt gekocht, raden wij u aan de aanwezigheid van deze diensten bij het netwerk te laten controleren en eventueel configureren.

In een meertalig land kunt u het systeem laten configureren in de officiële landstaal van uw voorkeur.

Om technische redenenen, zoals het verbeteren van de telematicadiensten, behoudt de fabrikant zich het recht voor om op elk willekeurig moment het telematicasysteem in de auto te wijzigen.

** Afhankelijk van de geografische dekking van "Pechhulp met lokalisatiefunctie" en "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem werkzaam is en de lijst van beschikbare telematicadiensten kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op www.citroen.nl bekijken.

  Pechhulp met lokalisatiefunctie

  Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto.. Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**. Door deze toets meteen opnieuw ...

  Elektronische stabiliteitscontrole (ESP)

  Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP: Electronic Stability Program) dat de volgende systemen omvat: het antiblokkeersysteem (ABS) en de elektronische remdrukregelaar (REF), de noodremassist ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Luchtverdeling
  Druk herhaaldelijk op de toets om de luchtstroom te verdelen naar: de voorruit, de zijruiten en de voetenruimten, de voorruit en de zijruiten (ontwasemen of ontdooien), de middelste vent ...

  Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024). Sigarettenaansteker
  Afb. 165 Sigarettenaansteker. Knop op de aansteker afb. 165 indrukken Even wachten, tot de knop iets naar buiten springt. Sigarettenaansteker eruit trekken en de sigaret met de gloeie ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024