Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024): Geolokalisatie

U kunt de geolokalisatie uitschakelen door gelijktijdig op de toetsen "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en "Pechhulp met lokalisatiefunctie" te drukken en vervolgens op "Appel d'Pechhulp met lokalisatiefunctie" te drukken om te bevestigen.

Druk om de geolokalisatie weer in te schakelen nogmaals gelijktijdig op de toetsen "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en "Pechhulp met lokalisatiefunctie"en vervolgens op "Pechhulp met lokalisatiefunctie" om te bevestigen.

Wanneer u uw auto buiten het CITROËN-netwerk hebt gekocht, raden wij u aan de aanwezigheid van deze diensten bij het netwerk te laten controleren en eventueel configureren.

In een meertalig land kunt u het systeem laten configureren in de officiële landstaal van uw voorkeur.

Om technische redenenen, zoals het verbeteren van de telematicadiensten, behoudt de fabrikant zich het recht voor om op elk willekeurig moment het telematicasysteem in de auto te wijzigen.

** Afhankelijk van de geografische dekking van "Pechhulp met lokalisatiefunctie" en "Noodoproep met lokalisatiefunctie" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem werkzaam is en de lijst van beschikbare telematicadiensten kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op www.citroen.nl bekijken.

    Pechhulp met lokalisatiefunctie

    Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto.. Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**. Door deze toets meteen opnieuw ...

    Elektronische stabiliteitscontrole (ESP)

    Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP: Electronic Stability Program) dat de volgende systemen omvat: het antiblokkeersysteem (ABS) en de elektronische remdrukregelaar (REF), de noodremassist ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Normale vergrendeling
    Druk, terwijl de elektronische sleutel zich in de detectiezone A bevindt, met een vinger op een van de voorportiergrepen (bij de merktekens) om de auto te vergrendelen. De auto kan niet wo ...

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Uitschakelen
    Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld: bij het trekken van een aanhanger, als het bestuurdersportier wordt geopend, bij een wagensnelheid van meer dan 70 km/h. Raadpleeg om het systee ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024