Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024): Koppelen van een Bluetooth -telefoon

Het koppelen van de Bluetooth-telefoon aan het handsfree Bluetooth-systeem van uw autoradio mag om veiligheidsredenen en vanwege het feit dat deze handeling de volledige aandacht van de bestuurder vraagt, uitsluitend worden uitgevoerd bij stilstaande auto en met aangezet contact.

Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon en zorg ervoor dat deze "zichtbaar is voor iedereen" (configuratie van de telefoon).

Welke diensten beschikbaar zijn, is afhankelijk van het netwerk, de simkaart en de compatibiliteit van de gebruikte Bluetooth-apparaten.

Bekijk de handleiding van uw telefoon en neem contact op met uw provider om te weten welke diensten voor u beschikbaar zijn.

Procedure vanaf de telefoon

Selecteer de naam van het systeem in de lijst van gedetecteerde apparaten.

Procedure vanaf het systeem

Druk op de toets MENU .

Selecteer " Verbindingen ".

Bevestig met OK .

Selecteer " Extern apparaat zoeken via Bluetooth ".

Bevestig met OK .

Er wordt een venster geopend met de melding "Bezig te zoeken".

Selecteer in de lijst van gedetecteerde randapparatuur de te koppelen telefoon. U kunt slechts één telefoon per keer koppelen.

Voltooien van de koppeling

Ongeacht of u de procedure vanaf de telefoon of die vanaf het systeem hebt gebruikt, moet u, om de koppeling te voltooien, de weergegeven code correct in het systeem en in uw telefoon invoeren en vervolgens bevestigen.

Mocht de koppeling niet gelukt zijn, dan kunt u het nogmaals proberen. Dit kan een onbeperkt aantal keren.

Op het scherm wordt een melding weergegeven ter bevestiging dat de koppeling is geslaagd.

Informatie en adviezen

Via het menu " Telefoon " hebt u onder andere toegang tot de volgende functies: " Telefoonboek " * , " Logboek gesprekken", " Raadplegen van gekoppelde apparaten".

Afhankelijk van het type telefoon kan het nodig zijn toestemming te geven voor de toegang van het systeem tot de verschillende functies.

Raadpleeg de website van het merk voor meer informatie (compatibiliteit, extra informatie, ...).

* Als uw telefoon volledig compatibel is.

  Telefoon

  ...

  Beheer van de verbindingen

  De verbinding van de telefoon is automatisch geschikt voor de profielen handsfree set en streaming audio. De mogelijkheid van het systeem om één profiel te koppelen hangt af van de ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Voorin
  De veiligheidsgordels vóór zijn voorzien van een pyrotechnische gordelspanner en een spankrachtbegrenzer. Deze systemen zorgen voor extra bescherming van de bestuurder en passagi ...

  Hyundai i20 (GB/IB) Instructieboekje (2014-2020). Waarschuwingslampje Lage Bandenspanning
  (indien van toepassing) Dit waarschuwingslampje gaat branden: Als het contact of de Engine Start/Stop-knop in de stand ON wordt gezet. Het lampje blijft ongeveer 3 seconde ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024