Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024): Media

VRAAG

ANTWOORD

OPLOSSING

Het afspelen van de muziek op mijn USB-stick begint pas na lang wachten (ongeveer 2 tot 3 minuten). Door bepaalde bestanden die standaard op een USB-stick kunnen staan kan het erg lang duren tot de muziek op de USB-stick wordt afgespeeld (tot 10 keer de fabrieksopgave). Wis de bestanden die standaard op de USB-stick staan en beperk het aantal submappen in de mappenstructuur van de USB-stick.
De CD wordt steeds uitgeworpen of kan niet worden afgespeeld door de CD-speler. De CD is ondersteboven in de speler geplaatst, kan niet worden gelezen, bevat geen audiobestanden of bevat audiobestanden die niet door de autoradio worden herkend. Controleer of de CD op de juiste wijze in de speler is geplaatst.

Controleer de staat van de CD: de CD kan niet worden gelezen als deze te veel is beschadigd.

Controleer de inhoud van de CD als deze zelf is gebrand: raadpleeg de rubriek "AUDIO".

De CD-speler van de autoradio kan geen DVD's afspelen.

De kwaliteit van sommige zelfgebrande CD's is onvoldoende om deze door de autoradio te laten afspelen.

De gebrande CD is niet compatibel met de CD-speler (udf, ...).
De CD is voorzien van een beveiligingssysteem dat niet door de audio-installatie wordt herkend.
Na het laden van een CD of het aansluiten van een USB-stick moet u enige tijd wachten. Bij het plaatsen van een nieuwe gegevensdrager leest het systeem een aantal gegevens uit (index, titel, artiest, enz.). Dit kan enkele seconden tot enkele minuten duren. Dit is een normaal verschijnsel.
De CD-speler levert een slechte geluidskwaliteit. De gebruikte CD is gekrast of van slechte kwaliteit. Gebruik alleen CD's van goede kwaliteit en berg ze zorgvuldig op.
De audio-instellingen (bassen, hoge tonen, klankkleur) zijn niet op de CD-speler afgestemd. Zet het niveau van de bassen of de hoge tonen op 0 en kies geen klankkleur.
Soms wordt de informatie tijdens de weergave van een mediaspeler niet correct weergegeven. De audio-installatie kan sommige karakters niet weergeven. Gebruik standaard karakters voor de benaming van nummers en afspeellijsten.
Bij streaming audio start het lezen van bestanden niet. De aangesloten randapparatuur biedt geen mogelijkheid om het lezen automatisch te starten. Start het afspelen via de aangesloten randapparatuur.
De namen van de nummers en de speelduur verschijnen niet op het scherm bij streaming audio. De Bluetooth-verbinding biedt deze mogelijkheid niet.  

  Radio

  VRAAG ANTWOORD OPLOSSING De ontvangstkwaliteit van de beluisterde radiozender neemt geleidelijk af of de voorkeuzezenders kunnen niet worden ontvangen ...

  Telefoon

  VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Het lukt me niet om mijn Bluetooth-telefoon te koppelen. Het is mogelijk dat de Bluetooth-functie van de telefoon is uitgeschakel ...

  Zie ook:

  Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). TA-berichten beluisteren
  De TA-functie (Traffic Announcement) geeft voorrang aan het luisteren naar de verkeersinformatie. Om te worden geactiveerd moet deze functie een radiozender die deze berichten uitzendt, goed kunn ...

  Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Schakelindicator
  Dit systeem geeft aan welke versnelling moet worden ingeschakeld om het brandstofverbruik te reduceren. Werking Afhankelijk van de rijomstandigheden en de uitrusting van uw auto kan het systeem u ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024