Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024): Telefoon

VRAAG

ANTWOORD

OPLOSSING

Het lukt me niet om mijn Bluetooth-telefoon te koppelen. Het is mogelijk dat de Bluetooth-functie van de telefoon is uitgeschakeld of dat uw telefoon niet zichtbaar is voor het systeem. Controleer of de Bluetooth-functie van uw telefoon is ingeschakeld.

Controleer bij de instellingen van uw telefoon of deze op "Vind mij" staat.

De Bluetooth-telefoon is niet compatibel met het systeem. Op de website van het merk (services) kunt u bekijken of uw mobiele telefoon compatibel is.
Het signaal van de aangesloten Bluetooth-telefoon is niet hoorbaar. Het geluid is afhankelijk van zowel het systeem als de telefoon. Verhoog het volume van de radio eventueel tot het maximum en verhoog het geluidsniveau van de telefoon indien nodig.
Het geluid wordt verstoord door omgevingsgeluiden. Beperk het omgevingsgeluid (ramen sluiten, aanjager lager zetten, snelheid verminderen enz.).
Sommige contacten komen dubbel voor in de lijst. Bij het synchroniseren worden de contacten op de simkaart en/ of die in het geheugen van de telefoon overgenomen. Als beide geheugens worden gesynchroniseerd kan het voorkomen dat sommige contacten dubbel worden overgenomen. Kies "Contacten van simkaart weergeven" of "Contacten van telefoon weergeven".
De contacten worden niet in alfabetische volgorde weergegeven Sommige telefoons hebben speciale weergave-opties. Afhankelijk van de instellingen kunnen contacten in een bepaalde volgorde worden overgenomen. Verander de instellingen voor de weergave van contacten in de telefoon.
Het systeem ontvangt geen SMS-berichten. De Bluetooth-functie stuurt geen SMS-berichten door naar het systeem.  

  Media

  VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Het afspelen van de muziek op mijn USB-stick begint pas na lang wachten (ongeveer 2 tot 3 minuten). Door bepaalde bestanden die s ...

  Instellingen

  VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Na het instellen van de bassen en hoge tonen is de geluidssfeer niet meer geselecteerd. De geluidssfeer is gekoppeld aan de basse ...

  Zie ook:

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Temperatuurregeling
  Druk deze toets om de waarde te verhogen. Druk op deze toets om de waarde te verlagen. De weergegeven waarde heeft betrekking op een bepaald comfortniveau en niet op een exacte temperatuur. Aut ...

  Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024). Procedure via de telefoon
  Selecteer de naam van het systeem in de lijst van gedetecteerde apparaten. Accepteer op het systeem het verzoek om een verbinding met de telefoon te maken. Voltooien van het koppelen, ongeacht ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024