Citroen C3 (SX/SY) Instructieboekje (2016-2024): Temperatuurregeling

Druk deze toets om de waarde te verhogen.

Druk op deze toets om de waarde te verlagen.

De weergegeven waarde heeft betrekking op een bepaald comfortniveau en niet op een exacte temperatuur.

Automatisch programma "comfort"

Inschakelen / Uitschakelen

Druk op de toets AUTO om het automatische programma van de airconditioning in of uit te schakelen.

Het airconditioningssysteem werkt automatisch: afhankelijk van het comfortniveau dat u hebt geselecteerd, zorgt het systeem voor een optimale temperatuur, luchtopbrengst en luchtverdeling in het interieur.

Intensiteit van het automatische programma

Druk op deze toets om de secundaire pagina weer te geven. Op deze pagina kunt u de intensiteit van het automatische programma "comfort" instellen.

Intensiteit van het automatische programma

Druk om de actuele instelling te wijzigen meerdere keren op de toets om de gewenste intensiteit te selecteren: "Soft": voor een aangenaam comfort en een zo laag mogelijk geluidsniveau, aangezien de aanjagersnelheid beperkt wordt.

"Normal": voor het beste compromis tussen thermisch comfort en een laag geluidsniveau (standaardinstelling).

"Fast": voor een doeltreffende en dynamische luchttoevoer.

De intensiteit is uitsluitend gekoppeld aan de stand AUTO. Als de stand AUTO echter wordt uitgeschakeld, blijft de geselecteerde intensiteit opgeslagen.

Als de intensiteit wordt gewijzigd terwijl de stand AUTO is uitgeschakeld, wordt de stand AUTO hierdoor niet ingeschakeld.

Om bij koud weer en koude motor de toevoer van koude lucht in het interieur te beperken, wordt de luchtopbrengst geleidelijk vergroot tot de gewenste comfortwaarde is bereikt.

Als de temperatuur in de auto bij het instappen veel lager of hoger is dan de ingestelde waarde, heeft het geen zin om voor een optimale temperatuur de ingestelde waarde te wijzigen. Het systeem compenseert automatisch en zo snel mogelijk het temperatuurverschil.

    Automatische airconditioning

    Het airconditioningssysteem werkt bij draaiende motor, maar de aanjager en bedieningsfuncties zijn ook beschikbaar bij aangezet contact. Het inschakelen van de airconditioning, de temperatuur, de ...

    Handmatig instellen

    Het is mogelijk de luchtopbrengst en de luchtverdeling handmatig in te stellen. Zodra u een instelling wijzigt, wordt het automatische programma "comfort" uitgeschakeld. Druk op de toe ...

    Zie ook:

    Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019). Handbediende airconditioning
    Regeling van de temperatuur. Regeling luchtopbrengst. Regeling luchtverdeling. Airconditioning aan/uit. Comforttemperatuur Draai de knop van blauw (koel) naar rood (warm) om de temp ...

    Seat Ibiza (Type 6F) Instructieboekje (2017-2024). Plaats van de zekeringen
    Afb. 71 In het dashboard aan bestuurderszijde: deksel van de zekeringenhouder. Afb. 72 In de motorruimte: deksel van de zekeringenhouder. De zekeringenhouder onder het instrumentenpaneel ope ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024