Hyundai i20: Bediening verlichting

Verlichting

Draai, om de verlichting te bedienen, de knop op het uiteinde van de combischakelaar naar een van de volgende standen:

 1. Stand UIT
 2. Stand automatische verlichting (indien van toepassing)
 3. Stand parkeerlicht
 4. Stand koplampen

Verlichting

Stand koplampen ( ) Als de lichtschakelaar in de stand dimlicht staat, de koplampen, de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

Informatie

Om de verlichting in te kunnen schakelen moet het contact in stand ON staan.

Verlichting

Stand parkeerlicht ( ) Als de lichtschakelaar in de stand parkeerlicht staat, het parkeerlicht (positie), de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

Verlichting

Stand automatische verlichting (indien van toepassing) Als de lichtschakelaar in stand AUTO staat, worden het parkeerlicht (positie) en de koplampen automatisch inof uitgeschakeld, afhankelijk van hoe donker het buiten is.

Zelfs met de AUTO lichtfunctie in werking, is het raadzaam om de verlichting handmatig in te schakelen bij het rijden 's nachts of in mist, of wanneer u donkere gebieden inrijdt, zoals tunnels en parkeerfaciliteiten.

AANWIJZING

 • Bedek of mors niets op de sensor (1) op het dashboard.
 • Reinig de sensor niet met een ruitenreiniger. Deze laat een dunne laag achter op de sensor, waardoor deze niet meer goed werkt.
 • Als de voorruit van uw auto getint glas heeft of is voorzien van een coating, functioneert de AUTOMATISCHE verlichting mogelijk niet goed.

  Exterieurverlichting

  ...

  Grootlicht

  Druk de combischakelaar van u af om het grootlicht koplamp in te schakelen. De hendel keert terug naar zijn oorspronkelijke stand. Het controlelampje voor het grootlicht gaat branden wann ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Koplamp
  1. Open de motorkap. 2. Verwijder de afdekkap van de koplamp door de kap linksom te draaien. 3. Neem de stekker los van de koplamp. 4. Maak de klem van de lamp los door het uiteinde in ...

  Hyundai i20. Bediening voertuigstabiliteits regeleing (ESC)
  Voertuigstabiliteitsregeling (ESC) ingeschakeld Als het contact in stand ON wordt gezet, gaan de controlelampjes ESC en ESC OFF gedurende ongeveer 3 seconden branden, waarna de elektronische sta ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023