Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020): Remleidingen en -slangen

Controleer visueel op juiste bevestiging, schaaf plekken, scheurtjes, veroudering en lekkage. Vervang verouderde of beschadigde onderdelen direct.

Remvloeistof

Controleer het vloeistofniveau in het remvloeistofreservoir. Het vloeistofniveau dient zich tussen de merktekens MIN en MAX aan de zijkant van het reservoir te bevinden.

Gebruik uitsluitend de voorgeschreven hydraulische remvloeistof (DOT3 of DOT4).

Parkeerrem

Controleer het parkeerremsysteem inclusief het parkeerremhendel en de kabels.

Achter trommelremmen en voeringen (indien van toepassing)

Controleer de achterremschijven en remcilinders en en voeringen van de achterremmen op krassen, verbranding, lekkende vloeistof, gebroken onderdelen en overmatige slijtage.

Schijfremmen, remblokken, remklauwen en remschijven

Controleer de remblokken op overmatige slijtage, de schijfremmen op slingering en slijtage en de remklauwen op vloeistoflekkage. Zie de website van Hyundai voor meer informatie over het controleren van de remblokken en remvoeringen.

Bevestigingsbouten wielophanging

Controleer of de bouten van de wielophanging goed vastzitten en niet beschadigd zijn. Draai ze met het voorgeschreven aanhaalmoment vast.

Stuurhuis, stuurstangen en stofhoezen/onderste fuseekogel

Breng de auto tot stilstand, zet de motor uit en controleer op overmatige speling in het stuurwiel.

Controleer de stuurstangen op knikken of beschadigingen. Controleer de stofhoezen en fuseekogel op veroudering, scheurtjes of beschadigingen.

Vervang beschadigde onderdelen.

Aandrijfassen en aandrijfashoezen

Controleer de aandrijfassen, -hoezen en klemmen op scheurtjes, veroudering of beschadigingen. Vervang beschadigde onderdelen en breng indien nodig nieuw vet aan.

Koudemiddel airconditioning (indien van toepassing)

Controleer de leidingen en aansluitingen van de airconditioning op lekkage en beschadigingen.

    Klepspeling

    (indien hiermee uitgerust) Controleer overmatig kleppengeluid of niet goed functioneren van de motor en stel de kleppen af indien nodig. We adviseren u het systeem te laten repareren door een of ...

    Motorolie

    ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). Verbinding delen
    Het systeem stelt 3 verbindingsprofielen voor de telefoon voor: " Telefoon " (handsfree set, alleen telefoon), " Streaming " (streaming: draadloos afspelen van audiobestan ...

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). TMC (Traffic Message Channel)
    TMC (Trafic Message Channel) is een Europese standaard voor verkeersinformatieberichten die via het RDS-systeem van FM-radio's in realtime worden ontvangen. De door deze TMC-berichten doorgege ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024