Hyundai i20: Ruitensproeier voorruit

(indien van toepassing)

Ruitenwissers en ruitensproeiers

Trek de hendel naar voren om de ruitensproeier in te schakelen. Als de ruitenwisser in stand OFF staat, zal deze 1-3 wisslagen maken. Gebruik deze functie om de voorruit te reinigen.

De ruitensproeier en de ruitenwissers blijven werken tot u de hendel loslaat.

Controleer het peil van de ruitensproeiervloeistof als de ruitensproeiers niet werken. Vul het reservoir met een geschikte, niet schurende ruitensproeiervloeistof wanneer het peil te laag is. De vulpijp van het reservoir bevindt zich vooraan in de motorruimte aan passagierszijde.

WAARSCHUWING

Als de buitentemperatuur zich onder het vriespunt bevindt, warm de voorruit ALTIJD op met behulp van de elektrische verwarming om te voorkomen dat de ruitensproeiervloeistof bevriest op de voorruit en uw zicht belemmert, wat kan leiden tot een ongeval en ernstig letsel of de dood.

AANWIJZING

 • Gebruik de ruitensproeiers niet wanneer het reservoir leeg is, om beschadiging van de ruitensproeierpomp te voorkomen.
 • Schakel de ruitenwissers niet in als de ruit droog is om beschadiging van de wissers en de voorruit te voorkomen.
 • Probeer de ruitenwissers nooit met de hand te bewegen om beschadiging van de ruitenwisserarmen en van andere onderdelen te voorkomen.
 • Gebruik om mogelijke schade aan het ruitenwisser- en ruitensproeiersysteem te voorkomen in de winter of bij lage buitentemperaturen speciale ruitensproeiervloeistof.

  Ruitenwissers voor

  De werking is als volgt als het contact in stand ON staat. MIST (V) : Voor een enkele wiscyclus, duw de hendel naar beneden en laat los. De ruitenwissers zullen blijven werken zolang de schak ...

  Achterruitenwisser en -sproeier

  (indien van toepassing) De schakelaar voor de achterruitenwisser en -sproeier bevindt zich aan het uiteinde van de ruitenwisser- en sproeierschakelaar. Zet de schakelaar in de gewenste stand ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. ON/OFF-schakelaar airbag voorpassagier
  (indien van toepassing) Het doel van de schakelaar is het uitschakelen van de airbag voor de voor passagier zodat mensen die vanwege hun leeftijd, grootte, of medische staat niet blootgesteld ...

  Hyundai i20. Kilometerteller
  De kilometerteller geeft de totale afstand aan die met de auto is gereden en dient ook te worden gebruikt om te bepalen wanneer periodiek onderhoud nodig is. Bereik kilometerteller: 0 ~ 99 ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023