Hyundai i20: Schakel naar "P" (auto's met Smart Key-systeem en automatische transmissie)

Hyundai i20 / Hyundai i20 - Instructieboekje 2017 / Handige functies van uw auto / LCD-Display / Waarschuwingsmeldingen / Schakel naar "P" (auto's met Smart Key-systeem en automatische transmissie)

LCD-Display

 • Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als u probeert de motor uit te schakelen zonder dat de selectiehendel in stand P (parkeerstand) staat.
 • De Engine Start/Stop-knop gaat dan over naar de stand ACC (als u de Engine Start/Stop-knop nogmaals indrukt, gaat hij over naar de stand ON).

Batterij Smart Key bijna leeg (auto's met Smart Key-systeem)

LCD-Display

Deze waarschuwing licht op wanneer de batterij van de Smart Key ontladen is wanneer de Engine Start/Stop-knop UITgeschakeld is.

Draai stuur/Druk op start (auto's met Smart Key-systeem)

LCD-Display

Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als het stuurwiel niet normaal wordt ontgrendeld bij het indrukken van de Engine Start/Stopknop.

Druk de Engine Start/Stop-knop in terwijl u het stuurwiel naar rechts en naar links draait.

  Waarschuwingsmeldingen

  (Type B, indien van toepassing) ...

  Stuur niet vergrendeld (auto's met Smart Key-systeem)

  Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als het stuurwiel niet wordt vergrendeld wanneer de Engine Start/Stop-knop UIT geschakeld is. Controleer vergrendeling stuur (auto's met Smart Key ...

  Zie ook:

  Citroen C3. Opbergbak
  Verwijder de vloermat van de bagageruimte voor toegang tot de opbergbak. Hierin vindt u, afhankelijk van de uitvoering, verschillende ruimtes voor het opbergen van: een sleepoog, een banden ...

  Peugeot 208. De eerste stappen
  Als u bij draaiende motor op de toets drukt, wordt het geluid onderbroken. Als u bij afgezet contact op de toets wordt drukt, wordt het systeem ingeschakeld. Volumeregeling. Gebruik de toetse ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023