Hyundai i20: Schakel naar "P" (auto's met Smart Key-systeem en automatische transmissie)

Hyundai i20 / Hyundai i20 - Instructieboekje 2017 / Handige functies van uw auto / LCD-Display / Waarschuwingsmeldingen / Schakel naar "P" (auto's met Smart Key-systeem en automatische transmissie)

LCD-Display

 • Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als u probeert de motor uit te schakelen zonder dat de selectiehendel in stand P (parkeerstand) staat.
 • De Engine Start/Stop-knop gaat dan over naar de stand ACC (als u de Engine Start/Stop-knop nogmaals indrukt, gaat hij over naar de stand ON).

Batterij Smart Key bijna leeg (auto's met Smart Key-systeem)

LCD-Display

Deze waarschuwing licht op wanneer de batterij van de Smart Key ontladen is wanneer de Engine Start/Stop-knop UITgeschakeld is.

Draai stuur/Druk op start (auto's met Smart Key-systeem)

LCD-Display

Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als het stuurwiel niet normaal wordt ontgrendeld bij het indrukken van de Engine Start/Stopknop.

Druk de Engine Start/Stop-knop in terwijl u het stuurwiel naar rechts en naar links draait.

  Waarschuwingsmeldingen

  (Type B, indien van toepassing) ...

  Stuur niet vergrendeld (auto's met Smart Key-systeem)

  Deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven als het stuurwiel niet wordt vergrendeld wanneer de Engine Start/Stop-knop UIT geschakeld is. Controleer vergrendeling stuur (auto's met Smart Key ...

  Zie ook:

  Hyundai i20. Gevallen waarbij de parkeerhulp achter systeem niet werkt
  De parkeerhulp werkt mogelijk niet goed in de volgende gevallen: Als er ijs op de sensor zit De sensor is bedekt met vuil, zoals sneeuw of water, of een andere substantie of de sensorkap is ...

  Hyundai i20. Controlesysteem lage bandenspanning (TPMS) (Type B)
  (INDIEN VAN TOEPASSING) Waarschuwingslampje lage bandenspanning / Controlelampje storing TPMS Waarschuwingslampje positie lage bandenspanning (Getoond op het LCD-scherm) Controlee ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2023