Hyundai i20: Zijairbag (indien van toepassing)

Aanvullend Veiligheidssysteem (SRS)

Beide voorstoelen van uw auto zijn uitgerust met een zijairbag. Het doel van de airbag is om de bestuurder en de voorpassagier een aanvullende bescherming te bieden naast de bescherming geboden door de veilig heidsgordel.

De zijairbags zijn ontworpen om alleen tijdens bepaalde aanrijdingen van opzij geactiveerd te worden, afhankelijk van de ernst van de aanrijding, de hoek, de snelheid en de plaats van de impact.

De zijairbags zijn niet ontworpen om bij alle aanrijdingen van opzij opgeblazen te worden.

WAARSCHUWING

Verminder het risico op ernstig letsel of overlijden door een opgeblazen zijairbag en houdt u aan de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Veiligheidsgordels moeten altijd gedragen worden.
 • Laat passagiers niet met het hoofd of andere delen van het lichaam tegen het portier leunen, steek de armen niet uit het raam en plaats geen voorwerpen tussen de stoelen en de portieren.
 • Houd het stuurwiel vast op de posities 9 uur en 3 uur, zodat het risico op letsel aan uw handen of armen verminderd wordt.
 • Gebruik geen stoelhoezen.

  Hierdoor wordt de effectiviteit van het systeem verminderd of voorkomen.

 • Plaats geen voorwerpen op de airbag of tussen de airbag en uzelf.
 • Plaats geen voorwerpen (een paraplu, tas enz.) tussen de deur en de stoel. De voorwerpen kunnen gevaarlijke projectielen worden indien de zijairbag geactiveerd wordt.
 • Plaats geen accessoires op of in de buurt van de zijairbag.
 • Sla niet op de deuren als de motor aanstaat, hierdoor kunnen de airbags aan de zijkant opgeblazen worden.
 • Als de stoel of de stoelbekleding zijn beschadigd, adviseren u het systeem te laten repareren door een officiële HYUNDAI- dealer.

  Airbag bestuurder en voorpassagier (indien van toepassing)

  Uw auto is uitgerust met een Aanvullend Veiligheidssysteem (SRS) en driepuntsgordels voor zowel de bestuurder als de voorpassagier. Het aanvullend veiligheidssysteem bestaat uit airbags die zic ...

  Gordijn airbag

  (indien van toepassing) De gordijn airbags bevinden zich langs de rand van het dak boven de voor- en achterportieren. Ze zijn ontworpen om bij bepaalde aanrijdingen van opzij de hoofden va ...

  Zie ook:

  Seat Ibiza. Elementen op het beeldscherm
  Bij het inschakelen van het contact kan op het display van het instrumentenpaneel afb. 125  3 uiteenlopende informatie weergegeven worden, naargelang de uitvoering van de wagen: Motorkap ...

  Citroen C3. Digitale radio
  Dankzij de digitale radio kunt u genieten van een optimale geluidskwaliteit en van extra categorieën informatie (TA INFO). Via "multiplex/bundel" kunt u kiezen uit radiozenders d ...

  Modellen:

  Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024